2777
2789
عنوان

خنده دارترین تاپیکها و عنوانهایی که توی نی نی سایت دیدین...

| مشاهده متن کامل بحث + 2633 بازدید | 101 پست

یه بارم یکی تاپیک زده بود که من شاخ اینستا هستم و دنبال فالورم. گفتم منو میگی؟ بعد گفت خوب شد اومدی گیرت آوردم. حتما هستی که اومدی  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
منم از اینا دیدم. حتی بدترش رو. یکی گفته بود مشکل چیه که زندگیم اینطوریه. همه گفته بودن. منم محترمان ...

آره ی خانم بود اینجا اومده بود تاپیک من هی بحث می کرد م تو مشکل داری اینا دقیقا برعکس چیزی ک بقیه می گفتن این حرف میزد منم محترمانه ج دادم بعد من تاپیکم بستم ک چون دیگه نمی خواستم باهاش بحث کنم  رفت تاپیک دعوا برام زد کلی فحش و بد و بیراه بهم گفت تاپیکش تعطیل شد بعد منو تو تاپیک آیفونش تک کرد فحش و توهین میزنم تو دهنت و فلان و ... از بالا تا پایین بعدم قفل کرده بود تاپیکش و گفته بود تو تاپیک من نیا با اینکه من اصلا تو هیچ کدوم تاپیکاش پست نذاشته بودم ی نفرم دیدم الکی ی خانم نفرین می کرد فحش میداد من این طرف دعا خیر می کرد و معذرت خواهی با اینکه این طرف الکی بهش گیر داده بود بعد ر ج حرف های خوب اون باز بهش توهین می کرد 

خدا با من است 🙌🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره ی خانم بود اینجا اومده بود تاپیک من هی بحث می کرد م تو مشکل داری اینا دقیقا برعکس چیزی ک بقیه می ...

یه مورد دیگه هم دیدم همه رو تهدید میکرد که در موردشون تاپیک افشاگری میزنه  

آخرم بلاک شد و ندیدیم چی میخواد بگه.

یکی دیگه الکی توی تاپیکام فحش میداد. میگفتم چته؟ چرا اینجوری میکنی؟ میگفت چون دلم میخواد. ده تام اکانت دارم با همشون فحش میدم      

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اسم کاربری سم بگم عروسک آقامون ملوسک آقامون تو این سبک حالا من دقیق نام کاربری نگفتم بعد میری می بینی طرف همش تو تاپیکاش از دعواهاش با شوهرش گفته یا اینایی ک همش تاپیکاشون میگن شوهرمون میزنه خرجی نمیده خیانت میکنه معتاده بعد همش تو اقدامن برای بارداری تاپیک میزنن دعا کنید حامله شم خوب تو زندگی خودت موندی ی بچه بیچاره چرا میخوای تو این زندگی اسف بار  بیاری مثل خودت بدبخت شه

خدا با من است 🙌🌹
اینا تیمارستان لازم هستن همشون

آره. البته به نظرم جز درصد کمی که واقعا مریضن بیشتر از بیکاری و مسخرگیه  

ی تاپیک بود ی خانمی همش می‌گفت من نوه فلان پادشاه هستم دختر فلانی بمن توهین نکنید از این حرفا .نمی‌دونم آخرش چیشذ .

خدایااا کمکم کن .خییبلی تنهاااام  

ویداجون میشه داستان جداییت از حامدم واسمون تعریف کنی؟

البته اگه اذیت نمیشی💙

اون موقع ک داشتی تعریف میکردی داستانتو واقعا از قلمت لذت میبردم هرشبم دنبالت میکردم و تهشم واقعا شوکه شدم.. راستش فضولیمم قول کرده بود...یهو یادم افتاد بیام بهت بگم ...

ویداجون میشه داستان جداییت از حامدم واسمون تعریف کنی؟ البته اگه اذیت نمیشی💙 اون موقع ک داشتی تعری ...

سلام عزیزم  

داستانش خیلی طولانیه... بخوام بنویسم هم اینقدر اتفاقات بد و عجیب پشت سر هم افتاده که هم خودم رو آزار میده هم کسی که میخواد بخونه. تضادهای اعصاب خوردکن و بهم خوردن روابط و خیانت و در نهایت مرگ. وقتی برای یه دوستی تعریف میکردم جز بهت و سکوت چیزی نداشت. اگه بخوام بازم بنویسم ترجیح میدم در مورد شروع رابطم با همسرم باشه که البته بی ربط به اون ماجرا هم نیست.

سلام عزیزم     داستانش خیلی طولانیه... بخوام بنویسم هم اینقدر اتفاقات بد و عجیب پشت سر هم ...

سلام🤗هرچند ندیدمت تاحالا ولی خیلی دوست دارم شخصیتتو💙امیدوارم از اینجا ب بعد زندگیت پر اتفاقایه خوب باشه 

درسته اگه اذیت میشی واقعا تعریف نکنی بهتره بعضی اتفاقا حتی یادآوریشم آدمو آزار میده

خیلی خوشحال میشم اگه اون داستانم نوشتی بخونمش قلمتو خیلی دوس دارم ....اگر تصمیم گرفتی بنویسیش منم لطفا تگ کن

ودا جون من از همون اوایل نینی سایت عضو شدم

زمان ما اصلا نینی سایت اینطوری نبود

یه تعداد آدم بودیم این ساعتا که میشد هرکی تاپیک میزد همه همو میشناختیم

منم اون زمان دانشجو بودم محرد بودم با یه سری دخترای مجرد آدم حسابی راجع به بازار کارمونو رشته هامونو اسکیلایی که بهتره یاد بگیریم حرف میزدیم

بعضی وقتا پروژه هامونو میووردیم اینجا باهم شر میکردیم انجام میدادیم برا یکیمون

یادش بخیر

از وقتی نینی سایت به این روز افتاد دیگه نیوومدم سرمم گرم کار و زندگی شد تا همین چند ماه پیش که واسه یه مشورت اومدم

پرت شدم به اون روزا چون تو خودت شخصیتت و قلمت خیلی شبیه کاربرای اون روزاست

امیدوارم تاپیکاتو  بیشتر ببینم

😘

ودا جون من از همون اوایل نینی سایت عضو شدم زمان ما اصلا نینی سایت اینطوری نبود یه تعداد آدم بودیم ...

سلام عزیزم. خیلی ممنون ازت. پیامت واقعا حس خوبی بهم داد. من هیچوقت اینجا عضو نبودم ولی از وقتی عضو شدم خیلی فعالم  

خیلی دلم میخواد اینجا دوستای خوبی داشته باشم و کار مفیدی بکنم ولی فقط جنبه سرگرمی و وقت تلف کردن داره. شایدم واقعا به این مورد نیاز دارم اما دلم میخواست جو همونطوری بود که توصیف کردی.

اگه تاپیک زدم حتما تگت میکنم    

سلام🤗هرچند ندیدمت تاحالا ولی خیلی دوست دارم شخصیتتو💙امیدوارم از اینجا ب بعد زندگیت پر اتفاقایه خوب ...

ممنون عزیزم. خیییلی ممنون   

شوهرم گاهی برای کنفرانس یا کارهای دیگه مسافرت میره و منم توی همون زمانها میام اینجا گرد و خاک میکنم  احتمالا به زودی یک هفته خونه نباشه. میام مینویسم. حتما تگ میکنم  

ببخشید دیر جواب دادم. فکر کنم وقتی توی تاپیکهای خودم پستی گذاشته میشه نوتیفیکیشنش نمیاد.

2810