2777
2789
عنوان

نامه ای به همسرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 3906 بازدید | 38 پست
ببخشید سارا مامی رادین جان که رک حرف می زنم ... ولی همین یه عبارت "چه شوهری" که شاید شما به شوخی گفتی بیشتر زنی که الان ناراحته رو به هم می ریزه ... الان پیش خودش فکر می کنه من و شما یه شوهر ایده آل 100 درصد طبق سلیقهء خودمون داریم و فقط اونه که "چه شوهری" داره !‌ خوبه که گاهی به اثرات حرفی که می زنیم فکر کنیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به عنوان مثال گفتم ولی حتما سعی کن از خونه بری بیرون حتی شده برای یکساعت پیاده روی
این طوری افسرده میشی که البته فکر کنم الان درصدی باشی
اگه هم میتونی به یه مشاور مراجعه کن تا کمکت کنه
اگه دوست داشتی بهم ایمیل بزن یه مشاور بهت معرفی میکنم
رفتار امروز ما نشان دهنده تربیت دیروز ماست.
به نظر من کم کم یسری از خواسته هاتو بدونه اینکه عنوان کنی مجبور به انجامشون کن

مثلا من
شب رادین بد خوابید
صبح باباش بیرون کار داشت
گفتم رادینو ببر

یا یه وقتایی بهش میگم 2-3 روزه آینده با دوستام میخام برنامه بذارمگبگو کی میتونی خونه باشی پیشه بچه من واسه اون موقع اکی کنم

یا یه وقتایی میگم تو غذاتو بخور
بعد من میخورم
اینجوری رادین نمیذاره

اینجوری مجبور میشه کمک کنه

البته خدائیش شوهر من نسبتا همراهه خوبیه

ترمه جان می دونم سخته که با آدمی زندگی کنی که خیلی باهات فرق داره ... نسخه پیچیدن یه آدم غریبه هم ممکنه به درد نخوره چون شرایط رو نمی دونه ولی فرنگی ها یه مثل دارن که میگن همهء تخم مرغ هاتو توی یه سبد نذار ... یعنی مثلاً اگر سبد افتاد شکست همه چی رو از دست ندی ... حالا تنها توصیه خواهرانه ای که می تونم بکنم بهت در صورتیکه شوهرت تغییر رفتار نمیده اینه که برای خودت هر جور که امکاناتش رو داری دلمشغولی های دیگه درست کنی ... مثل رفت و آمد با دوستها ... یه کار دستی که دوست داری ... مطالعه ... یا اصلاً حتی نوشتن (به نظرم با این متنی که نوشتی قلمت خوبه اگر روش کار کنی می تونی خوب بنویسی) خلاصه که نذار محدود بشی به اون چیزی که فقط در راستای رسیدن به خونه زندگی و شوهر و بچه اته .... خودت رو دریاب
بچه ها واقعا ممنون

بانوی ایرانی عزیز هم خواستم درددل کنم و هم نظراتتونو بدونم...آخه نوشتم ولی هنوز به همسرم ندادم نامه رو...

خودمم فکر میکنم افسرده شدم ...زود اشکم درمیاد....هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه....

مشاور نمیاد همسرم تنها هم که فایده نداره ،قبلا رفتم.....

میتونستم منبع درآمدداشته باشم ولی خیلی صریح بهم گفت دوست ندارم دستت تو جیبت باشه....

ترمه جون سلام با اجازت نامه ات روبرداشتم که برای همسرم بنویسم چون تقریبا 80 درصد مثل همیم منتها بدبختی من اینه که همسری حتی نامه روهم نمیخونه هر کاری کردی صلاح بودمن روهم درجریان بزار ممنون
بعضی ها عددی نبودند وما آنهارا به توان رساندیم...........
2810