2777
2789
عنوان

جاهایی که توصیه می‌کنم بچه‌هاتون رو ببرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2366 بازدید | 84 پست
وای کدوم شهری کیو‌خوردع 😂

اراک

نگهبان رفته غذا بریزه

خودش شده غذا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی شهرهای کوچک زندگی راحت‌تره من الان دارم توی یه آپارتمان زندگی می‌کنم که بخاطر همسایه‌ها حتی بای ...

الان اصلا اینطوری نیست 

اینجام همه جا شده آپارتمان دیگه هیچی نیست 

آلودگی هم خیلی زیاده مثلا هفته قبل سنندج آلوده ترین شهر بود به لایه خاکستری همیشه بالای شهر هست واضحه

اینجا فقط آلودگی و ترافیک و آپارتمان نشینی اومده دیگه بقیه چیزا نیست 

منتظر اتفاقات خوبم 
توی شهرهای کوچک زندگی راحت‌تره من الان دارم توی یه آپارتمان زندگی می‌کنم که بخاطر همسایه‌ها حتی بای ...

خب درامدتونم اینقد بیشتر هست که رفتیم اونجا ویلا ساختین میتونین برین اونجا زندگی کنین 

تازه دیگه مگه طبیعتی هم گذاشتن واسمون ؟ نه دریاچه‌ای مونده نه جنگلی نه رودخونه ای له خدا همه جا خشک شده 

منتظر اتفاقات خوبم 
نمیرسن اصلا وایدا .نمی‌دونم چرا .ما خودمون برا خودمون تفریح می‌سازیم میریم کوه وکنار رودخانه ها و کل ...

که اونم به لطف مدیریت عالی همه جا داره نابود میشه به خدا وقتی میری بیرون جنگلها نصفشون قهوه‌ای شدن چون هر سال بار‌ها و بار‌ها آتیش میگیره و اصلا خاموشش نمیکنن

منتظر اتفاقات خوبم 
که اونم به لطف مدیریت عالی همه جا داره نابود میشه به خدا وقتی میری بیرون جنگلها نصفشون قهوه‌ای شدن چ ...

اره عزیزم جنگل های ماهم نابود شدن.اب رودخانه ها هم ک خیبلی کمتر شده

خدایااا کمکم کن .خییبلی تنهاااام  

ببخشید این سوالو میکنم

چرا شما تاپیکاتون همش درمورد دخترتون میگید درمورد پیش دبستانیش ،بازی هاش ،حتی اسم کاربری تون

چرا درموردپسرتون چیزی نمیگید

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏
ببخشید این سوالو میکنم چرا شما تاپیکاتون همش درمورد دخترتون میگید درمورد پیش دبستانیش ،بازی هاش ،حت ...

اگر نمیگم پس از کجا میدونی پسر دارم؟😅

پسرم هنوز ۳ سالش نشده بخاطر همین هنوز خیلی از علایقش مشخص نیست و چون خیلی وابسته هست هیچ کلاسی هم نمیره بخاطر همین اتفاقی نیوفتاده که بخوام در موردش صحبت کنم

ولی دخترم اصلاً اینجوری نبود چون بعد از به دنیا امدنش من خیلی زود رفتم سرکار

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.

اگر نمیگم پس از کجا میدونی پسر دارم؟😅 پسرم هنوز ۳ سالش نشده بخاطر همین هنوز خیلی از علایقش مشخص نی ...

عزیزم قصد فضولی یا توهین ندارم من دوتا پسر دارم ،این روزا همه فمنیست شدن و پسر داربودن بدشده ،درصورتی که هر دو نعمتن

اون اوایل کرونا بود یادمه تاپیک زده بودین در مورد کار واینکه بچه کوچیک دارین

من تاپیکتونو خوندم شرایطم مشابهتون بود 

موفق وپیروز باشین همیشه شما رو بخاطر تلاشها وروحیه تون ستایش میکنم🌺

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏
عزیزم قصد فضولی یا توهین ندارم من دوتا پسر دارم ،این روزا همه فمنیست شدن و پسر داربودن بدشده ،درصورت ...

خیلی ممنونم عزیزم منم برای خودتون و خانواداتون آرزوی بهترین‌ها رو دارم🌺🌺

یک مادر پیرو هر تفکری هم که باشه هرگز نمیتونه بین بچه‌هاش تفاوت قائل باشه

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.