2777
2789
عنوان

جاهایی که توصیه می‌کنم بچه‌هاتون رو ببرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2366 بازدید | 84 پست
من سوارکاری و اسکی رو رفتم ولی الان یادم میفته میگم واقعا اون من بودم میرفتم پیست اسکی خیلی میترسم ...

هروی سن بالاتر می‌ره آدم ترسوتر میشه🤭🤦 

من یک سری کارهایی رو که تا همین چند سال پیش انجام میدادم رو الان حتی نمیتونم تصور انجام دادنش رو بکنم😅😔 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هروی سن بالاتر می‌ره آدم ترسوتر میشه🤭🤦  من یک سری کارهایی رو که تا همین چند سال پیش انجام می ...

فک کردم فقط خودم اینجوریم که با بالا رفتن سنم،ترسوتر شدم😄

پسرم ۵سال و نیمه هس میگه بریم شمال بریم تله کابین

گفتم من خیلی میترسم گفت ینی نریم؟گفتم من تجربه های خودمو دارم تو هم باید بری تا تجربه کنی

میبرمت ولی من نمیتونم باهات بیام تو کابین با بابا برو

درباره قایق سواری تو دریا هم همینم 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منی که 37 سالمه رفتیم ابنجا ها و ذوق کردم،ایا طبیعیه؟

منم که همین شما هستم و مادر دخترمم با رفتن به این اماکن حس خوبی بهم دست میده😂❤️

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.

یه چیز دیگه هم اینکه اگر بچه‌ها رو یک روز با خودتون ببرید محل کارتون تا با شغل شما ‌و پدرشون آشنا بشن خوبه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.

دختر من برج میلاد رو هم خیلی دوست داشت ولی از دلفیناریوم برج میلاد خوشش نیومد

ینی دلفین داره؟

چقد خوب

منکه بچم چن وقته میگه بریم باغ وحش،بستس 

ولی هی میپرسه زرافه داره،میگم نه

میگه فیل داره

میگم نه

شهر ما فقط چن تا خرس مریض و یه شیر نر داره 

بقیشو با پرنده و سگ و گربه پر کردن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
فک کردم فقط خودم اینجوریم که با بالا رفتن سنم،ترسوتر شدم😄 پسرم ۵سال و نیمه هس میگه بریم شمال بریم ...

منم خیلی ترسو شدم به نسبت گذشته

ولی باز هم میرم در دل حادثه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.

منم خیلی ترسو شدم به نسبت گذشته ولی باز هم میرم در دل حادثه😂

شاید مسخره باشه براتون ولی من انقد فوبیا های مختلفی دارم

حتی بخواهیم بریم شمال التماس میکنم از رشت بریم 

حالا همه عاشق جاده چالوس و دریان

من از جفتشون متنفرم

میگم فقط جاده هموار و جنگل🤪

یه چیز دیگه هم اینکه اگر بچه‌ها رو یک روز با خودتون ببرید محل کارتون تا با شغل شما ‌و پدرشون آشنا بش ...

آفرین 👍خیلی پیشنهاد خوبیه 

من دخترم رو به دلیل مشغله و پیچیدگی های شغلی خیلی شده که با خودم ببرم محل کارم .. اینکار روی هوش اجتماعی و کلامی دخترم خیلی تأثیر مثبت و چشمگیری داشته .. پروژه ای داشتم که ۵۰ روز همراه ما بود .. روز اول تا پنجاه ام دخترم قابل مقایسه نبود از هیچ لحاظ

ینی دلفین داره؟ چقد خوب منکه بچم چن وقته میگه بریم باغ وحش،بستس  ولی هی میپرسه زرافه داره،می ...

آره عزیزم داره

آره واقعا باغ وحش‌ها خیلی مزخرف شدن😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.

با بالا رفتن سن آدرنالین زودتر ترشح میشه .. مشکل اونه🤭 

من عاشق اینم که بترسم ولی فقط مجازی

با فیلمای ژانر اسلشر🤪

آره عزیزم داره آره واقعا باغ وحش‌ها خیلی مزخرف شدن😅

چقد عالی

پسرم عاشق دلفینه

آفرین 👍خیلی پیشنهاد خوبیه  من دخترم رو به دلیل مشغله و پیچیدگی های شغلی خیلی شده که با خودم ب ...

چه خوب😍

درسته گاهی آدم رو خسته می‌کنن ولی تجربه خوب و آموزنده‌ای میشه براشون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.