2777
2789
لایک مامان کیمیا

سدنا

شینا

مبارک باشه عزیزممممم
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم به شما و خواهرتون تبریک میگم و امیدوارم دخترشون صحیح و سالم بدنیا بیاد.به نظر من اسمهای:
پانیا

پانی

پانیذ

پانیذا قشنگه.
دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡
گاهی فکر میکنم اگه بعضی افراد تو زندگی شخصی و خانوادگیشون هم اینقدر تند و زننده صحبت کنن چی به سر اون زندگی میاد.....
انشالله یه اسم برازنده براش انتخاب کنید .مبارکه
عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد...
منتهی جون منظور من این بود که فکر نکنین چون یه آدم مذهبی هستم دارم از این اسم طرفداری می کنم....من اصلا" از اینکه بگم آدم معتقدی هستم خجالت نمی کشم و همه دوستانم می دونند که دختر 3ساله من با چه عشقی به نماز می ایسته و به قول خودش" مرسی خدا "می کنه. من اگه موقع اذان خونه باشم تلویزیون را روشن می کنم که بچم اذان را گوش کنه و شبها خیلی وقتها به جای لالایی براش سوره حمد را زمزمه می کنم. به تمام اینایی که گفتم افتخار می کنم و اعتقاد دارم.
گاهی اونقدر خدا زود به خواستمون جواب می ده که باورمون نمی شه از طرف اون بوده...اینجاست که می گیم :"عجب شانسی آوردم"
راستی سمانه جون چرا پستت را پاک کردی؟؟؟؟؟اگه به حرفت معتقدی بذار بمونه و ازش دفاع کن....
گاهی اونقدر خدا زود به خواستمون جواب می ده که باورمون نمی شه از طرف اون بوده...اینجاست که می گیم :"عجب شانسی آوردم"