2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین.امشب تمام بدن پسرم داره تاول میزنه خود به خود😪

| مشاهده متن کامل بحث + 19871 بازدید | 110 پست
انگار تاول هست قرمزه و زیر پوستش بالا اومده 

به آویشن حساسیت داده لابد

ببر دکتر لطفا خطر داره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی مریضی جدید هست الان بچه خواهر منم زده دستاش و پاهاش  کامل جوش همش خارش داره قبلشم تب و لرز داشت فک کردیم ابله اس ولی چونکه قبلا گرفته بود بردیم دکتر گفت مریضی جدیده 

خستم از#جماعت زنده کش#مرده پرست:)"
آره منم پسرم تابستون گرفته بود دقیقا همین علایم رو داشت 

پسر من صورتش نبود با.سندست پا و گلوش بود

بدترین تجربه م بود از مریضی بچه م واقعا سخت بود لعنتی اون بک هفته تب و بی اشتهایی و درد بماند تازه ماه بعدش کل ناخناش شروع کردن افتادن و جایگزین شدن

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

نگران نباش بهش خنکی بده به خاط چندروز تب وخوردن اویشن که گرمیه بدنش اینجوری شده سیتریزین بهش بده

خنکی مثل چی؟اخه هنوز سینش درد میکنه و سرفه زیاد داره

همسرمن مدتیه که مریض شدن ومتاسفانه سکته کردن وشرایط و خرج زندگی با دوتا بچه کمی سخته.ومن تصمیم گرفتم اینجا  ،ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم عالی درست میکنم دست ساز و خونگی و اصل.اگه خواستید بخرید من با تضمین کیفیت براتون ارسال میکنم و درخواست بدین با عشق تقدیمتون میشه.اگه امکان داره برای سلامتی همسرم هم دعاکنید زندگیمون به روال قبل برگرده😭      کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91
بیشتر ببینید
تازه نیومده که بوده  پسر من ۴ ماه پیش گرفت

آره پسر منم تابستون گرفته بود پدرمو درآورد هرچی مریضی بیاد اولش رو پسر من میگیره از بس سیستم ایمنی ضعیفی داره

Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤
اره خیلی😪

من تا چند سال سالی یبار اینجور میشدم متاسفانه

سال اول زود خوب شدم 

ولی سالای بعدش خیلی اذیت میشدم

حساسیت داره پسرتون یا به مواد غذایی یا به دارو 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
بیشتر ببینید
خنکی مثل چی؟اخه هنوز سینش درد میکنه و سرفه زیاد داره

چند سالشه 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
بیشتر ببینید

عزيزم شايد زياد بهش گرميجات دادي اينجوري شده

ليمو شيرين بده

دختره منم ٢ ماه پيش بعد از قطع شدن تب كل بدنش دونه زده بود حتا داخل دهانش پر از آفت بود بردمدكتر گفت اب سيب و...زياد بهش دادي گرمي كرده

خيار و هندونه و ليمو شيرين بهش دادم سريع خوب شد