2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریود و بزرگ شدن شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 31522 بازدید | 29 پست
آره منم با خودم همینو میگم همش  اعصابم کامل قهوه ایه....  اشتهامم زیاد شده....  مع ...

پس کپی خودمو،سوزش معده هم که دیگه نگو،اگه بچه میخوای ایشالا که بارداری،من عین خرس میخورم،الانم رفتم یه کلوچه خوردم

پس کپی خودمو،سوزش معده هم که دیگه نگو،اگه بچه میخوای ایشالا که بارداری،من عین خرس میخورم،الانم رفتم ...

نه بابا دو تا دارم سومی رو نمیخوام😭خیر سرم تو رژیم بودم از بس گشنگی کشیدم این مدت دارم میمیرم ۵ کیلو یهو چاق شدم 

جلو خودمو میگیرم وگرنه هر چی دم دستم بیاد میخورم اینقد که اشتهام زیاد شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرت چکار کنم هورمونام بیاد سر جاش؟  اگه فهمیدی به منم بگو

چشم من دکترم بهم گفت اول آزمایش بعد سونو بعددوتا آمپول بعد آزمایش هورمونی،بعد برم پیشش،جوابش رو میگم بهت

اسی این مشکی ک تو تاپیک زدی برطرف شد؟؟الان منم مث تو ۱۲روزه عقب زدم شکمم ورم کرده بیبی هم منفی تمام علایم پری هم دارم ولی نمیشم...بنظرت چیه؟؟

برای سلامتی همه بچه ها و باردارا صلوات😍😍
اسی این مشکی ک تو تاپیک زدی برطرف شد؟؟الان منم مث تو ۱۲روزه عقب زدم شکمم ورم کرده بیبی هم منفی تمام ...

من دخترم مریض شد و نتونستم پیگیری کنم، چند روز بعدش یه روز که خیلی فعالیت داشتم پریود شدم،به محض پریود شدنم شکمم فروکش کرد.

من دخترم مریض شد و نتونستم پیگیری کنم، چند روز بعدش یه روز که خیلی فعالیت داشتم پریود شدم،به محض پری ...

اخی عزیزم....من الان خیلی استرس دارم این اولین باره ک عقب زدم ولی درد سینه هام کم شدن و شکمم  ورم داره خیلی میترسم میگم مریض نباشم

اخی عزیزم....من الان خیلی استرس دارم این اولین باره ک عقب زدم ولی درد سینه هام کم شدن و شکمم  و ...

انشاءالله که هیچی نیست، نگران نباشید ، یک روز فعالیت سنگین رو امتحان کنید شایددجواب داد.

انشاءالله که هیچی نیست، نگران نباشید ، یک روز فعالیت سنگین رو امتحان کنید شایددجواب داد.

نمیدونم والا...حالا فردا برم دکتر..از ترس دل تو دلم نیس میگم خدا ناکرده مریضی لااعلاج نگرفته باشم دارم دیوونه میشم

نمیدونم والا...حالا فردا برم دکتر..از ترس دل تو دلم نیس میگم خدا ناکرده مریضی لااعلاج نگرفته باشم دا ...

خدا نکنه، مریضی لاعلاج اینطوری نیست، بد به دلتون راه ندید.

سلام وقت بخیر من دوره پریودیم همیشه منظم نیس بعضی موقع ها اولای ماه و بعضی موقع هاو اخرای ماه هست  و من بد از نزدیکی  پریودم عقب افتاده امکانش هست بخاطر قرصی باشع ک خورده باشم؟!  و یا بخاطر رژیم و استرس داشتن کیست.. من حتی کمر درد دل درد دارم  و حس میکنم که یهو پریود شدم ولی میبینم که نه فقط ترشحات سفیده  و امروز صب خیلی کم لکه قهوایی که با ترشحات سفید قاطی باشه دیدم ولس چون یکم شکمم باد داره ترسیدم و خیلی نگرانم استرس دارم  چون هیچ علائمی ندارم نه حالت تهوع نه بدن درد نه گرفتگی نه حرارت بدن هیچی

.. من زعفرون بابونه رزماری زردچوبه هم خوردم اگه میشه کمکم کنین ...