2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قبلا شاید حدود ۲۰ سال پیش وقتی ۴ یا ۵ سالم بود فقط یادمه که یه مقدار از خونه خودمون بیرون رفتم دقیقا یادم نیست کجا رفتم فقط اون لحظه که داشتم از بدنم جدا میشدم و بالا میرفتما یادمه 

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 

من اینجوری بودم ولی نمیدونستم اسمش پرواز روح هست بعدا فهمیدم ولی هر موقع اینطوری میشدم بعدش که بیدار میشدم خیلی خسته بودم

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
چطوری ینی 

نگا من یه نفرو قبل ازدواجم خیلی دوست داشتم ولی به دلایلی نزسیدم بهش بعد که ازواج کردم همش تو فکرش بودم شب میخوابیدم قشنگ میفرتم تو کوچشون در حیاطشونو میزدم خودشو میدیدم انقدرم واقعی که صب پامیشدم باورم نمیشد خواب بوده باشه چون تو کوچه ها دنبال خونشون میگشتم بعد که کلا ازون جا رفتن دیگه پیداش نکردم 😔

چیکارمیکنی ؟

یه جا دراز میکشم یا درحالت نشسته چشمام میبندم بعد از نوک انگشت پا تا سرم دونه دونه تصور میکنم که در حال خواب رفتن سنگین شدنه بعد کم کم گوشهام گرم میشه نفسهام کند و ضربان قلبم اروم میشه و در صدم ثانیه همه جا تاریک و کم کم روشن میشه انقد حسش قشنگهاااااا که نمیشه گفت ببین حسش مثل این میمونه که روی ابی که موجهای اروم داره دراز کشیدی...یا توهوا بین زمین اسمونی انقد سبکی انگار یه پَری

😡فقط طلاق😡
نگا من یه نفرو قبل ازدواجم خیلی دوست داشتم ولی به دلایلی نزسیدم بهش بعد که ازواج کردم همش تو فکرش بو ...

دقیقا منم این کاروکردم تادرخونشون رفتم بعدها فهمیدم واقعا خونشون همونجابوده 😅

نگا من یه نفرو قبل ازدواجم خیلی دوست داشتم ولی به دلایلی نزسیدم بهش بعد که ازواج کردم همش تو فکرش بو ...

اون محیطی که دیدی اون جا  عین محیط بیداری بود ، بعدش حالت اعضای خونواده مثل حالت بیداری بود ؟