2777
2789
عنوان

آموزش آنلاین اتوکد + عکس

100 بازدید | 6 پست

سلام آموزش آنلاین اتوکد در اپلیکیشن قرار انجام میشه توضیحات توی عکس هست سوالی اگر هست با شماره تلفن روی پوستر تماس بگیرید یا پیام بگذارید  در خدمتم...

چقدر میگیره؟؟

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلسه ای ۴۵۰۰۰ تومان خصوصی باشه ۶۰۰۰۰

جلسه ای چهار میلیون و پونصد 😳😳😳😳😳

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

نههههه عزیزم ۴۵ هزار تومان . اونقدر ارزون ک باورت نمیشه    

اها چقدر خوب من برای همسرم میخوام 

طراحی ام دی اف هم میتونه یاد بگیره تو این دوره ها ؟؟

اها چقدر خوب من برای همسرم میخوام  طراحی ام دی اف هم میتونه یاد بگیره تو این دوره ها ؟؟

اها. من خودم درس میدم و خب فقط هم برای خانوم ها کلاس میذارم.  برای هر نقشه ای بیس کار اتوکد هست.

اما نرم افزار های طراحی کابینت هم هست که کار باش اسونتره طرح تری دی هم میده ا ما صرفا برای طراحی آشپزخونه اس.

اتوکد اما جامعتره شامل هر طرحی میشه چه ساختمانی چه صنعتی.