2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه یلدای زیبای ما

| مشاهده متن کامل بحث + 8011 بازدید | 94 پست

سلام خسته نباشین

روزی 6 سهمیه تاپیک زدن داریم

هفته ای 3 سهمیه برای حذف

واقعا این منطقیه؟؟ 

شما ببینید اگه کاربری حداقل 6 تا تاپیک خصوصی  داشته باشه در هفته

اونوقت تکلیف چیه؟ خب شناسایی میشه. اکثرا اینجا دوست نداریم شناسایی بشیم

لطفا در نظر بگیرید شاید یکی دلش بخواد غیر خصوصی ها رو هم حذف کنه 

دیگه حذف تاپیک کمترین حقیه که یه کاربر میتونه داشته باشه خصوصی یا غیر خصوصی باشه فرقی نداره

هنوزم ، همونم ، یکم مبتلاتر ...

سلام 

وضعیت نظارت و پاسخگویی و مدیریت تو بخش ( حذف تاپیک ها ) ، واقعاً یه جورایی توهین به شعور کاربراست ، کاربرای خیلی خیلی زیادی معترض هستند ، لطفاً رسیدگی کنید و به حقوق کاربرا احترام بذارید ... ! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اين سايت داره رو به مذخرفي ميره كم كم بايد بريم از اينجا

تعارف که نداریم تا الانشم خیلیا رفتن ...

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
2805

@نی_نی_یار_3   لطفا نظرات کاربرهارو ببینین مشکل کم نیست اینجا تماس با هم که نگم براتون 

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
اره سايت نسبت به قبل خيلي خلوت شده  اينا همه بخاطر بي عدالتيه تعليقه

از بازدید مشخصه تعداد آنلاین هم کم شده فقط مونده خواننده خاموش

آره واقعا با این قانونا (برای حذف تاپیک) اصلا دیگه نمیشه تاپیک زد

من امروز سره يه مساله اي ميخواستم تاپيك بزنم تاپيكم جوريه  اشنا ببينه برام بد ميشه چون فردا هم تاپيك حذف نميكنن ميره چهارشنبه 

سلام

لینک حذف تاپیک رو ۳روز در هفته کردید و زمانشم کاهش دادید؟؟؟؟ اگر براتون هزینه داره که یه تفر زمان بیشتری اینکار رو انجام بده چرا اجازه نمیدید خودمون تاپیکها رو حذف کنیم؟؟؟؟؟

خخخ

توروخدا اولی و دومی رو نگاه کنید😂این بشه اول من دیگه سرمو کجا بکوبم....جایزش ارزش دار نیست ولی وجدانن بچه ها به سفره ای که قشنگه از این به بعد رای بدید که حق به حقدان برسه والا بین اینا سومی بهتره...

مراقب رای دادن های بعدی باشیم♥🌹

خب عزیزم تو عکس سفره خودتو میذاشتی ۳ روزم تلاش میکردی اول میشدی فکر نمیکنی الان با این حرفت ممکنه د ...

جایزت مبارکت باشه... خوشحال شدم که برنده شدی... ولی میتونست با سلیقه تر باشی 

به امید روزهای خوش 💝

از صبح تا حالا چند بار لینک برای حذف گذاشتم لینک پستای قبل و بعد پست منو حذف می کنه ولی تاپیک منو حذف نمیکنه چرا؟ 

چون تاپیکه ختم دعاست

بعضی از تاپیکهای دعا فقط برای دعا نیست بعضی کاربرا  مشکلات و حاجاتشونو میگن درد و دل میکنن درست نیست چون این مطالب شخصی تو تاپیک دعاست بمونن و حذف نشن

من به شخصه راضی نیستم و حلال نمی کنم اگه حذف نشن

این کمترین حقه یه کاربره که بخواد تاپیکش حذف بشه

هنوزم ، همونم ، یکم مبتلاتر ...

از صبح تا حالا چند بار لینک برای حذف گذاشتم لینک پستای قبل و بعد پست منو حذف می کنه ولی تاپیک منو حذ ...

دقیقا تو تاپیک‌منم‌پیش میاد 

2810