2777
2789

سلام.من خیلییییی اعتماد به نفسم پایینه و الان تو دوران خیلی بدی هستم به لحاظ روحی.

حقیقتا خودمو قبول ندارم اصلا.(نه اینکه بد باشم ولی عالی هم نیستم) 

چند ماه پیش از یکجا متوجه شدم که یک پسری منو دیده یجایی و از من خوشش اومده.( منو با ماسک دیده بوده) 

من با ماسک کلا قیافم فرق می‌کنه ( خیلی بهترم) 

تا اینکه بعد مدت ها منو بدون ماسک یجا دید و انگار متوجه شد که اون چیزی که تصور می‌کرده نبودم...

خیلی اعصابم خورده و اعتماد به نفسم اگر صفر بود الان منفی صفر  شده...

بنظرتون پشیمون شده؟؟

بچها من گوشم از کتابها و نصایح عزت نفس و اعتماد بنفس و...پره

فقط میخوام بعنوان یک نگاه و زاویه دید بدونم نظرتون چیه و اگر شما جای اون بودید، چه عکس العملی نشون میدادید؟

ممنونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

هیچی به درک 

قرار نیست همه خوششون بیاد از من همنجور که من نمتونم از همه خوشم بیاد

پس ممکنه یکی دیگه خوشش بیاد ازت   و چهرت مورد علاقه یکی دیگه باشه

این اقا پسر هم یه مدل دبگه مورد پسندش باشه

اصلان اینجوری فک نکن که زشتی

لطفا🙏برای حفظ ابروم صلوات یا حمد بگید

واقعیتش اینه که منم باشم بدم میاد ممکنه اعتناد بنفسم بیاد پایین خب چون ما خانما ذاتا زیبایی رو دوست داریم ، اینکه یکی مارو زیبا ببینه خوشمون میاد ،با اعتنادبنفس ترین ادما هم ممکنه یه حس بدی بهشون دست بده اما خب اینم هست که مگه باید ازت خوشش بیاد؟ مثلا خوش اومدن یا نیومدن اون چه تاثیری تو زندگی تو داره؟نونتو میده یا ابتو؟هیچی ، و اینکه کسی ک تورو دوست داشته باشه تورو تو زشت ترین حالتتم دوست داره ، اینجور ادمارو بهتره که حساب نکنی چون اونا فقط دنبال قیاقه ن ،درهر صورت خوشگل ترین ادماهم از نظر یکی زشت هستن ، خوشگلی کاملا نسبی هست ، خیلیا از نظر مثلا دوستم یا هر کس دیگه خوشگلن و رو دستشون نیست ولی از دید من زشتن و بالعکس 

فقط یه چیزی بگم و برم 

رو اعتماد به نفست کار کن به شدت تاثیر داره تو روابط و...

با چشم خودم دیدم طرف چهره کاملا معمولی داشت ولی اعتماد به نفس فراوان طوری که متوجه می‌شدیم این عاشق خودشه و همه اطرافیان رو مجذوب خودش کرده بود

منم نابودم میفهمم چی میگی

من فکر میکنم ما باید نگاهمونو تغییر بدیم 

اگر نگاهمون تغییر کنه،  اعتماد بنفس از دست رفتمون هم میتونه اصلاح بشه 

می‌تونه بشه مثل سال های قبل

باید به درجه ای برسیم که بتونیم خودمونو قبول کنیم و بپذیریم.اونوقته که دیگه بی اعتنایی کسی، نمیتونه برامون مهم باشه. چون خودمون، خودمونو دوست داریم و برای خودمون مهمیم.

کلید آرامشه اینه ولی سخته خیلییی سخته 

ولی اگر اینکارو نکنیم، خودمونو عذاب میدم... 

چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه برای کمک بخودمون 

میدونی چیه آخه ما معنی و نهایت عشقم نفهمیدیم... چیزی که الان ملاکه بین مردم 

شاید اگر دنبال اصل عشق بودیم نه من و نه امثال من خودمونو درگیر این مسائل نمیکردیم،ولی متأسفانه درگیرودار فرهنگ و آموختگی های غلط جامعه شدیم...

ولی بخاطر نجات خودمون باید بلند شیم و تصورات غلط مونو بزاریم کنار.