2777
2789

چی هس

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گیر دادیااا 😑

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
بیشتر ببینید

درک میکنم.اما بعضیاشون ی جوری رفتار میکنن که منی ک دخترم این مدلی رفتار نمیکنم منظورم پسرایی هست که میخوان دختر بشن.نمیدونم منظورمو میفهمین یا نه مثلا عشوه های خیلی خیلی زیاد یا ارایش خیلی زیاد و لباس های باز.

این مسائل از درک اینا خارجه اکثر اینا مغزشون اکسید شده به نظرم این جا از نوع تاپیک ها نزن:)

آره...به وضوح دیدم اینو.

ولی زدم تاپیکشو...تا حداقل یکم بدونن چی به چیه و توضیح بدمش:)

یه تلاش کوچولو برای ترمیم ذهنای پوسیده؟

و خب...اهمیت نمیدم...من رسما دارم گرایشمو داد میزنم-

اون Q رو نمی‌دونم چیه چون قبلا نبود و بعدها اضافه شده.

در مورد ترنس‌ها (T) که خب مشخصه، شرایط سختی دارن و حتی خیلیاشون بعد از عمل هم زندگی عادی ندارن و دچار انزوا و افسردگی و بعضا خودکشی می‌شن. قطعا درکشون برای انسان‌های عادی راحت نیست اما لااقل می‌شه همدلانه برخورد کرد و نمک روی زخمشون نپاشید. اونا ضرری به کسی نمی‌زنن و حتی تا جایی که دیدم صبور و مؤدبن و پر از مهر. خودشون در کالبدی که باهاش احساس بیگانگی دارن در رنجن و دیگه کاش جامعه رنجشون رو بیشتر نکنه. چون چیزی که هستن انتخاب خودشون نبوده و حتی تغییر جنسیتشون در این مملکت سختگیر یه مسئله قانونیه.

در مورد هم‌جنس‌گراها (LG) دو تا مسئله وجود داره:

خیلی‌ها انتخاب خودشون نبوده که همین عدم انتخاب هم دو حالت داره: یکیش اونیه که به طور ژنتیک و غریزی از اول این گرایش رو داشته و دومی کسی که در سن کم مورد تجاوز یا تعرض هم‌جنس قرار گرفته و این مسئله براش نهادینه شده. خب به هر کدوم از این افراد خرده گرفته بشه یا سرزنش بشن منصفانه نیست.

اما توی ده سال اخیر در دنیا تعداد زیادی از افراد به سمت تجربه رابطه با هم‌جنس کشیده شدن، در حالی که جزو دو گروه بالا نبودن و ذاتا هم‌جنس‌گرا نیستن، بلکه صرفا هم‌جنس‌بازن و دوست دارن هر چیزی رو تجربه کنن و لذت رابطه با دو جنس رو بچشن. این به نظرم خطرناکه و دنیا رو به سمت و سوی خوبی نبرده. اما بازم نظر خاصی در موردشون ندارن چون در دایره درک من نیستن. البته این مورد دوم فکر کنم در دسته بای‌سکشوآل (B) قرار می‌گیرن. متأسفانه دید خوبی نسبت به این گروه ندارم و ازشون حذر می‌کنم، اما در مورد گروه اول این‌طور نیستم.

یه دیالوگ از یه فیلم بود که می‌گفت: انسان از هر چیزی که نتواند درکش کند وحشت دارد!

و به نظرم خیلی درسته و در مورد ما آدما صدق می‌کنه.

حتی در مورد چیزای جدید و پدیده‌های نوظهور هم همینه.

همیشه برام سؤال بود که چرا آسکشوآل‌ها در این دسته‌بندی نیستن؟ چون گرایش جنسی ندارن؟!

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
بیشتر ببینید
درک میکنم.اما بعضیاشون ی جوری رفتار میکنن که منی ک دخترم این مدلی رفتار نمیکنم منظورم پسرایی هست که ...

میدونم...از نظر من یه سریا واقعا جو زده رفتار میکنن و تحت تاثیرن اما من دوستایی داشتم ک پسر بودن و واقعا از اینکه پسرن و روحیاتشون دخترونس عذاب میکشیدن...