2777
2789
عنوان

**** مسابقه عکس کوچولوهای بهمن 90****

| مشاهده متن کامل بحث + 248530 بازدید | 2806 پست
بیتا جان من خواستم واست آپلود کنم و عکس رو بذارم ولی عکس ایرسا جون خیلی کوچیکه
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست. با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نتیجه مسابقه نی نی و عید نفر اول شماره 2 ( پریناز و کیارش ) با 7 امتیاز نفرات دوم شماره 3 و 5 ( باران و شاینا ) با 4 رای نفر سوم شماره 7 ( آوا ) با 3 رای تبریک به نی نی های ناز و مامانای با ذوقشون و تبریک به مناسبت روز مادر
سلام دوستان گلم *** روزتون مبارک ***

***** مسابقه آشپزی دوستان کلوب ستاره ها ***** ****** موضوع شماره 13: تزئین سالاد الویه ****** *** لطفا فقط به سه نفر از دوستان رای دهید *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=606981&PageNumber=72

خدای مهربونم دوستت دارم
مبارک دوقولوها باشه ... منم واقعا موندم چرا با این موضوع بع این راحتی اینقدر شرکت کننده کم بود رای دهنده ها هم همینطور !!!!!! با این که من چند بار تایپیک زدم برای رای گیری
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست. با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد.
2810