2777
2789
عنوان

**** مسابقه عکس کوچولوهای بهمن 90****

| مشاهده متن کامل بحث + 248530 بازدید | 2806 پست
قانون ستی مامی ایلی تو صفحه اول:

این یه قرار هست به خاطر بسپارید که :
شنبه ها رای گیری انجام میشه
یکشنبه ها برنده معرفی میشه و موضوع بعدی انتخاب میشه
از دوشنبه تا جمعه هم فرصت هست برای عکاسی و گذاشتن عکس

ولی الان یک هفته می گذره و هنوز هیچکس عکس نذاشته نکنه تایپیک تعططیل شده و من خبر ندارم مامان های بهمنی کجا هستید پس!!!!
خوب اگر با موضوع مشکل دارید زودتر می گفتید الانم حداقل یکی بیاد بگه چی شده که کسی عکس نمیزاره؟؟؟
مامان باران ،باربد، اریو ،کیارش و پریناز ، شاینا، انیتا ،رونیکا ،هستی ،اراد ،کسری،علی اصغر، ارتاو ....... کجا هستید بابا !!!!

اتلیه تخصصی کودک همراه با شعر و قصه( ترجمه انگلیسی) برای اولین بار در تهران و ایران http://ninipics.blogfa.com/
گلنارک جان! اتفاقا موضوع قشنگی پیشنهاد دادی عزیزم. در ضمن ببخشید که عکس باربد خیلی متفاوت از عکس دایانا جون نیست! ( هرچند عکس شما خیلی شیک تر و باکلاس تره!) این پسر شیطون به محض اینکه شمعو روشن می کردم فوتش می کرد و نمی ذاشت توی حالت دیگه ای ازش عکس بگیرم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اجازه مدیر
یکی از دوستان به این ختم احتیاج داره

دوستان گلم اونهایی که آمادگی دارند لطفا برای ختم سوره حشر( امروز) به این کلوب سر بزنن

http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=18152&ChatDate=6-8-1392&PostID=48825708#48825708
آنچه از زندگی باید آموخت؛ فقط یک کلمه است.....میگذرد.
چه عجب بالاخره یکی پیداش شد
اتفاقا عزیزم کاش دقیقا مثل مال من تو تاریکی گرفته بودی بچه ها شب که شد تمام لامپاتون رو خاموش کنید و شمع رو روشن کنید شمع رو جوری بزارید که نورش بیفته تو صورت نی نی بعد عکس بگیرید اگر نی نی خیلی اذیت می کنه می تونید وقتی خوابه همین کار رو انجام بدید فقط نور شمع باید تو صورت نی نی باشه اتفاقا عزیززم تو عکست چهره باربد جون خیلی بامزه شده من خودم تو اتلیه خودم رو می کشم تا بچه اینجور ژستی بگیره
اتلیه تخصصی کودک همراه با شعر و قصه( ترجمه انگلیسی) برای اولین بار در تهران و ایران http://ninipics.blogfa.com/
سلام دوستان
من یه پیشنهاد دارم
شمارش آرا رو حذ کنید و از تعداد لایکا برنده مشخص بشه
البته اوجوری نمی شه به 5 نفر رای داد که به نظر من لزومی هم نداره
من از تری اینکه برنده بشم و نتونم مراحل بعدیشو انجام بدم مث اونبار شرکت نمی کنم خخخخخخ
گلنرک جان قانون مسابقه با توافق اکثریت خیلی وقته عوض شده به این صورت که

اول هر ماه موضوع جدید اعلام میشه و ما تا آخرین ساعات روز یازدهم فرصت داریم عکس بذاریم و در مسابقه شرکت

کنیم. دوازدهم و سیزدهم روز رای دادنه و چهاردهم روز شمردن آرا و اعلام برنده . برنده هم تا روز پانزدهم موضوع جدید

رو اعلام میکنه و به این ترتیب دوباره

پانزدهم اعلام موضوع جدید و ما تا آخرین ساعات روز بیست و هفتم برای شرکت در مسابقه و روزهای بیست و هشتم و

بیست و نهم برای رای دادن و سیم برای شمارش آرا و اعلام برنده و برنده هم تا یکم فرصت داره موضوع جدید بده.....

پس نتیجه میگیریم که ما تا ساعت 24 روز یازدهم فرصت داریم که شرکت کنیم

آینده نی نی های خوشگلتونو به ما بسپارید.با بیمه زندگی و سرمایه آینده کودکانتان را تضمین کنید.(دریافت اطلاعات و اخذ قرارداد بیمه زندگی و سرمایه پاسارگاد با حضور کارشناسان ما)

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=24747

فقط با ماهی 30هزار تومان آینده فرزندانتان را تضمین کنید

بیمه پاسارگاد در این بیمه نامه متعهد میشود در صورت حیات بیمه شده در پایان قرارداد، پرداخت اندوخته بعلاوه سود مشارکت در منافع(سود 18 %) به صورت یکجا به بیمه گذار و یا برقراری مستمری از محل اندوخته ایجاد شده خواهد بود.

در صورت فوت بیمه شده ، پرداخت سرمایه بیمه عمر بعلاوه اندوخته تشکیل شده تا زمان فوت به استفاده کننده در قرار داد می باشد.

این بیمه برای بیماری های خاص از جمله سرطان سکته قلبی سکته مغزی عمل قلب پیوند اعضا و پیوند مغز استخوان نیز کمک هزینه درمان پرداخت میکند.

گر علاقه مند به سرمایه گزاری به این روش برای خود و فرزندانتان هستید فقط با فرستادن 1 ایمیل کارشناسان مارا در کنارتان داشته باشید .
آماده پاسخگویی به همه سوالات شما هستیم.
شماره تماس :093639213244
سامیار مامان 2تیر به طور ناگهانی دنیا اومد و تمام زندگی من و بابایی شد.عاشقتیم کوچولوی من.