2777
2789
عنوان

پولیپ رحم😔

19348 بازدید | 45 پست

سلام دوستان لطفا اگه تجربه این مورد دارین جواب بدین . من چندماهه درگیر فیبروم و پولیپ بودم اخرین پریودیم ۱۸ آذر بود. ک سیکل ۱۰ رفتم سونو واژن گفت فقط یه پولیپ ۶*۱۰ میلی ود کاویته آندومتر فوندوس رحمت هست و ضخامتم۸ بود و تخمدان چپ فولیکول غالب۱۹ و راست هم ۶ تا فولیکول ۸ میلی بود. دکتر گفت این ماه ممکنه باردار شم . خواستم بدونم با این شرایط امکان بارداری هست؟

عزیزم فیبرومت نیاز به عمل نداره? درمان لازم نداره ?

دکترم گفت نه ولی اگه باردارنشم گفت اگه رشد کنه عمل باید بکنم اگه بازم باردارنشم با این وضعیت کورتاژ کنه 

منم نمیخوام ب اون مرحله برسه خیلی تو فکرم😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترم گفت نه ولی اگه باردارنشم گفت اگه رشد کنه عمل باید بکنم اگه بازم باردارنشم با این وضعیت کورتاژ ...

ان شا الله مشکلت حل بشه

نگران نباش

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    
2805
انشالله پناه برخدا یکسال و نیمه اقدامم دیگه خسته شدم😪 چندماهه متوجه شدم پولیپ دارم

علایمت چی بود

منم فکر کنم فیبروم دارم

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    
علایمت چی بود منم فکر کنم فیبروم دارم

من از مرداد افتادم خون ریزی شدید و دلدرد زیاد کمرم بخصوص تا ۱۲ روز لکه داشتم سونو واژن دادم گفت برو عکس رنگی بگیر ببینم دقیق چیه ک گفتن پولیپ ریز و درشت و کیست و فیبروم هرچه بود دارم حدس زدن ک بارداری بود ک سقط شده و هورمانام قاطی کرده و هرچه بوده فعال شده . قرص فقط دوفاستون دادن و ویتامین گفتن باید عمل شی هی منتظرشدم ک بهتر شم دوماه هم رفتم طب گیاهی ک فقط همون ب دادم رسید و چندماه پریودی ضخامتم پایین اومد و فقط یه پولیپ ریزمونده . ولی خوب میترسم رشد کنه خیلی میترسم براش ک باردار شم باز سقط شه بخاطر این مشکل.چون پولیپ باعث سقط میشه😔

من از مرداد افتادم خون ریزی شدید و دلدرد زیاد کمرم بخصوص تا ۱۲ روز لکه داشتم سونو واژن دادم گفت برو ...

برات دعا میکنم

منم موقع پریود چند ماهه که درد شدیددد میگیرم تهوع میگیرم 

هنوز نرفتم دکتر

مطمینی پولیپه منم پارسال میگفتن پولیپ بعد از چن بار سونو گفتن فیبرومه تازه جاهای مختلفم رفتم، اما دکترم اهمیت نمیداد میگفت اقدام کن پاییز پارسال اقدام کردم اینم نتیجه اش مهربونم رای بدین ممنونhttps://www.ninisite.com/photo/37595/آرسام-ابوالقاسمی

چطور درمان کردین با وجود فیبروم باردار شدین؟

درمان نکردم اقدام کردم برای بارداری عزیزم ، فیبروم مثل ی خال گوشتی داخل رحم ضرری نداره...اگه اندازه اش بزرگ باشه باید برداشته بشه من چهار تا داشتم بزرگترینش دو میلی بود حدودا

2810