2777
2789
میوه اسیدی مثل نارنگی پرتقال و انار کیوی نخور ولی سیب گلابی موز انگور انجیر خوبه

اخه دکترم هم گفته کلا کمپوت بخور ولی من اصلا رعایت نمیکنم معدمم اذیتم میکنه میترسم کارم به جای باریک بکشه خدایی نکرده 

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه دکترم هم گفته کلا کمپوت بخور ولی من اصلا رعایت نمیکنم معدمم اذیتم میکنه میترسم کارم به جای باریک ...

کمپوت چون مواد افزودنی داره خوب نیست من کمپوت اناناس خوردم معده درد شدید گرفتم 

من کلا سبزیجات ،گوجه، رب گوجه،لبنیات،ادویه،مرکبات،سیب زمینی سرخ شده،میوه های اسیدی ،ترشی،لواشک،خرما،غذاهای پرچرب ،انواع سس،سالاد،ابلیمو،نمک ،چیزای تند ،حبوبات،  دیگ بقیش یادم نمیاد

چجوری مصرف کردین

سلام شما خوب شدید؟ علائم من مثل شماست بیچاره شدم 5 سال از بس دکتر رفتم و دارو خوردم ولی متاسفانه خوب نشدم اگر شما بهتر شدید میشه راهنماییم کنید😭

حافظه قوي خودش بدترین مجازاته ..... !!!!😔😢
اسید معده من خیلی زیاده جوری معده درد میشم ک حالت تهوع شدید میگیرم هرچی میخورم میارم بیالا فقط و فقط ...

عزیزم شما برای اسید معده چیکار کردین ؟ من مایع داغ اسیدی دارم

سلام ، شما علائمتون چی بود؟ چند مدت رفلاکس داشتین ؟ من چهار ماهه داروها خوبم نکرده. 😔

من سوزش سر دل داشتم ببخشید انگار معده ام تو دهنم بود ، حدود دو ماه . ولی در عرض دو هفته با تخم بالنگو خوب شدم و دیگه برنگشت.

من سوزش سر دل داشتم ببخشید انگار معده ام تو دهنم بود ، حدود دو ماه . ولی در عرض دو هفته با تخم بالنگ ...

من سوزش ندارم. فقط خلط پشت حلق و احساس توده و خشکی گلو خیلی اذیتم میکنه. تخم بالنگو نمیدونم منو هم خوب میکنه یا نه😔