خیلی از خانم ها گله و شکایت دارن که " چرا شوهرم بهم محبت نمیکنه؟" یا " چرا هیچ احساسی نشون نمیده".
خانوم ها... آقایون...
محبت زیربنای ارتباطه. یعنی چی؟ یعنی تا به زنت محبت نکنی، مجاز نیستی وارد مرحله رابطه جنسی بشی!
" وقتی صحبت از ارتباط جنسی و محبت میشود نمیتوان یکی را بدون دیگری تصور کرد."
حتما دیدین بعضی مردها رو که برای دریافت رابطه جنسی ابراز احساسات میکنن. اینها یا نمیدونن زن چی میخواد یا تظاهر میکنن نمیدونن. به اصطلاح خرشون از پل که گذشت اون احساسات همه پاک میشن.
این جور رفتار کردن باعث میشه زن سرد بشه. چرا؟
چون برای زن محبت نماد احساس امنیت، حمایت، آرامش و تایید و بسیار مهم هست.
وقتی مرد به همسرش محبت میکنه انگار داره میگه:
"من از تو مراقبت و حمایت میکنم. تو برای من مهمی. نمیخوام هیچ اتفاق بدی برات بیافته.
من راجع به مشکلاتت نگرانم و همیشه در کنارت هستم.
به نظر من تو شایسته ی محبتی و بهت افتخار میکنم."
....
اگه دقت کنید بو.سیدن حالا از هر نوعش فرقی نمیکنه بیشتر ماهیت جنسی داره. ولی در آغوش گرفتن از محبته و ماهیت احساسی داره. این یکی از اون غریزه های انسان و حتی حیوان برای بقاء نسل و محافظت از هم نوعانش هست. دیدین بچه ها عروسک ها را بغل میکنند. چون ضربان قلب همنوعشون رو احساس میکنن ( کودکان عروسکها را زنده تصور میکنند). این یعنی خوشحالم که تو زنده ای و قلبت میتپه و درجه ی بالاتر علم میگه ادمهای عاشق ضربان قلبشون هماهنگ با هم میزنه.
نوازش هم ماهیت جنسی داره هم احساسی. و اکثر مردا ازش غافلن. مخصوصا تو رابطه.
آقایون خانوما.... این چیزهای کوچیکن که ممکنه حتی باهاش برسی به طلاق یا رضایت از زندگی:
یادداشت عاشقانه، گل، هدیه، دعوت به رستوران به اصطلاح قرار گذاشتن، ماساژ، گفتوگو در واقعیت یا مجازی و هزاران روش دیگه. چیزهای زیادی وجود داره و شما میتونین خلاقیت به خرج بدین.
تو همین نی نی سایت هم خیلی ها چیزهای جالبی گفتن. اینجور تاپیکها جالبه.
البته هر چیزی به اندازه. از حد تعادل خارج نشید.
دیدگاه های زیادی درمورد عشق و محبت وجود داره و چون خیلی بحث طولانیه تو این تاپیک نمیگم.
فعلا این دیدگاه رو که اکثر روانشناسها روش توافق دارن رو ببینید:
انسان ها باتوجه به حواس پنجگانه محیط و ادمهای اطرافشون رو درک میکنن و به دسته های زیر تقسیم میشن:
۱. سمعی: افرادی هستند که از صوت لذت میبرند. مثلا صدای آبشار، پرندگان، موسیقی و کلا هرچی مربوط به صداست. اینها همون دسته ای هستن که میگن "چرا شوهرم یه بار هم قربون صدقه ام نرفته؟"
۲. بصری: افرادی که از تماشای تصاویر و رنگ ها لذت میبرند. مثلا فیلم، عکس، نقاشی، آرایش، تماشاکردن هر چیزی.
۳. جنبشی: افرادی که به حرکت و فعالیت علاقه دارند. اینها کلا آروم و قرار ندارن. یه دوستی داشتم که واقعا کلافه ام کرده بود، میرفتیم تو حیاط مدرسه مینشستیم میگفت بریم کلاس، میرفتیم کلاس میگفت بریم کتاب خونه، میرفتیم کتاب خونه میگفت بریم نماز خونه و همینطور در دَوَران بودیم😅
۴. لمسی: افرادی احساساتی و معمولا آروم ( برعکس جنبشی ها) که از اشعار، طبیعت، نوازش خوششون میاد.
هر کدوم از ما توی یکی یا دوتا از اینها قوی تریم و بیشتر تمایل نشون میدیم. مثلا خودم که لمسی بصری هستم.
جنبشی ها بهتره با لمسی ها نباشن چون متضاد هم هستن. اکثر ادمها بیشتر بصری هستن. دکتر فرهنگ سخنرانی دارند به نام ازدواج موفق که در مورد اینها کاملا صحبت کردن. فقط یه نکته بگم... ما انسانها همیشه دوست داریم محبت بورزیم و دریافت کنیم و اکثرا دلمون میخواد از همون کانال خودمون هم دریافت کنیم برای همین گاهی دچار سوء تفاهم میشیم. چجوری؟.....
مثلا من دوست دارم برای دوستم شعر بخونم چون خودم شعر دوست دارم اما دوستم شاید شعر دوست نداشته باشه برای همین اون حسی رو که من میخوام بهش بدم رو نمیتونه دریافت کنه چون اصلا نمیتونه تفسیر کنه.
برای همین بهتره که به همون روش یا زبانی که از دیدگاه طرف مقابل عاشقانه است، ابراز علاقه کنیم.