2777
2789
عنوان

کیا پسر هشت ساله و بزرگتر دارن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 5578 بازدید | 74 پست
یعنی داره اذیتم میکنه نمیتونم بخوابم  البته اومدم از اتاق بیرون حالتش عادی شد  نمیدونم ب ...

دقیقا به خاطر اینکه جلب توجه کنن و کنجکاوی خودشون این کارامیکنن چون اونا که کوچیکن از مسائل جنسی سر در نمیارن که بخوای نگران باشی براش جایزه بزار و بگو اگه مثلا امروز ندیدم این کارا میکنی فلان چیزا بهت میدم.چیزی که دوست داره بهش بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره فکر کنم طفلی وسواس هم هست لباساشم خودش میشوره به مامانم میگه دست نزن خودم میشورم

تو این سن، میگن بهتره انرژیشون با ورزش و تحرک تخلیه بشه.

فک کنم این زود زن بگیره😉

اللّهم عجّل لولیک الفرج
دقیقا به خاطر اینکه جلب توجه کنن و کنجکاوی خودشون این کارامیکنن چون اونا که کوچیکن از مسائل جنسی سر ...

این راهم امتحان میکنم ولی میگم نکنه بیشتر حساس بشه، بگه حتما یه چیزی هست ک مامانم میخواد بخاطرش جایزه بده🤔

فردا میرم یه مدل لباس زیر دیگه براش میگیرم ببینم فرقی میکنه

اللّهم عجّل لولیک الفرج
تو این سن، میگن بهتره انرژیشون با ورزش و تحرک تخلیه بشه. فک کنم این زود زن بگیره😉

آخه تو شهرستان ورزش کجا بود عزیزم 

آره فکر کنم باید برا خودمون لباس مجلسی بگیریم 😁😁

آخه تو شهرستان ورزش کجا بود عزیزم  آره فکر کنم باید برا خودمون لباس مجلسی بگیریم 😁😁

خودش ورزش کنه 

پیاده روی تند 

دویدن 

طناب زدن .

خیلی ورزشا تنهایی میشه 

مبارک باشه😁

اللّهم عجّل لولیک الفرج
2810