2777
2789
عنوان

کیا پسر هشت ساله و بزرگتر دارن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 5584 بازدید | 74 پست
چی سفته چی کوچیکه😐اصن وقتی پسر ندارم چرا امدم،شما ادامه بدید من برم تایپک بغلی،بای

پسر داشتنم دردسرای خودشو داره برو خوش باش😂🤦‍♀️

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کوچیکتر لباس زیر مدل مایو هم اذیتش میکرد از اینا ک مثل مستطیله براش میگیرم  ممکنه دوباره مایو ...

والا نمیدونم کلی گفتم شاید یه مدل لباس زیر بگیری که نگهش داره نچسبه بهش اذیت کنه

مرد ها چه دردسری دارن واقعا🙁

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   

آزمایش افراد ببر شاید عفونت ادراری چیزی داره که حس بد داره 

یا تپله میچبه به هم

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
آزمایش افراد ببر شاید عفونت ادراری چیزی داره که حس بد داره  یا تپله میچبه به هم

ازمانش ادرار

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
ان شاءالله بره  میترسم عادت کنه خدای نکرده ب خودارضایی منجر بشه

نه عزیزم خوب میشه حواسشو پرت کن مامانم به داداشم میگفت انقد دست بزنی میوفته دیگه بعد نمیتونی جیش کنی 😂😂😂

عزیزم منم پسرم ۱۰ سالشه و دقیقا همینطوره.و همین حرفا را میزنه .مشاور گفت چون تازه دارن بزرگ میشن طبی ...

پسر منم ده سالشه وقتی برنامه کودک میبینه یا حواسش نیس بهش دست میزنه منم خیلی ناراحت میشم پس طبیعیه؟ 

پسر ۱۰ سالم نه اینطور نیس ولی ۵ ساله هه خیلی دست میزنه داداش کوچیکشم یاد گرفته میکشه از پوشک درش میا ...

وای پسر منم پنج سالش داره میشه یه سره دستش تو شلوارشه

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
غیز عادیه مگه ادم از حالت عادی بدنش بدش میاد ؟

نه پسر منم به آلتش میگه جوجو.میگه جوجوی میره تو ناراحت میشم گاهی شق میشه کیف میکنه و همیشه باهاشون چند وقته بازی میکنه حتی جلوی ما حساس نشو خوب میشه.حتی زنداداشم میگه پسرش که دوساله اینطوره .بچه های امروزی اند دیگه خجالت نمیکشن اصلا

کوچیکتر لباس زیر مدل مایو هم اذیتش میکرد از اینا ک مثل مستطیله براش میگیرم  ممکنه دوباره مایو ...

بگیر براش اگر بازم گف اذیتم

یه مدت بگو نپوشه زیر نظر بگیرش یجوری ک نبینه ببین بازم دستش بخودشه یا بازم میگه اذیتم 

بعد ببر دکتر

2810