2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس لوازم آرایش من

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 887 پست
زشته به خدا مسابقه برای ایجاد جو مفرح و اوقات خوش و دور از جدیت های ناهنجار و واقعیت های زندگی های تو سایته برای اینکه از خواهر شوهر و فقر و بدهکاری و ...بیرون بیایم نتیجش اصلا مهم نیس به خاطر نتیجش دارید اساسشو زیر سوال میبرید و همه اون خوشی ها رو خراب میکنید با 500 تومن و مبالغ کمترش کلا میشه سه چهار تیکه لوازم ارایش خرید فقط منم موافق رای جمع کردن با تعیین جایزه و ایه الکرسی و اینا نیستم منم موافق رای دادن بدون توجه به اسم کاربرم اما اینا خطاس دیگه ارزش بد و بیراه گفتن به همو نداره من بین برنده ها به باربی و مونا رای داده بودم لواشک هم مطمعن نیستم،فکر کنم بهش رای داده بودم از چند تا میز دیگه خوشم میومد که نشد متاسفانه اما خوبه که به رای بقیه احترام بذاریم شاید من دوست داشتم نفر اول کس دیگه باشه اما به قول امام خمینی خب میزان رای ملت است
من اگر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب/مستحق بودم و این ها به زکاتم دادند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه آرزو جان..واسه مسابقه بعدیش میگم.......شما که نوش ج.ووووووووونتووون عزیزم....بیا اون دختر نازت........
میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
آها اسم افراد هم کنار عکسا نوشته نشه.....
میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
فدای همه کسانی بشم که به من رای دادن.....مرسییییییی.... همه تونو دوس دارم........ خانوم تهرانی نظرات منم برای مسابقه بعدی: تعداد شرکت کننده ها افزایش پیدا کنه در عوض مقدار وجه بیاد پایین تبلیغ نباشه به هیچ وجه
مرسی سندباد جوووووووووووووون.......عکس کاربریت خیلییییییی باحاله
گلسا مدیونی اگه هزارو خورده ای آیه الکرسی نخونی😁😁 کف میکنی😂😂
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
سلام سلام
اولا که به برنده ها تبریک میگم ایشالله تو شادی از جوایزتون استفاده کنید
مخصوصا دو گل نوشکفته ی دوست داشتنی باربی و مونا
دوما در عجبم این تاپیک چرا هنوز نترکیده با این همه دعوا و جنجال
سوما ترمه خانم این همه نظرم نظرم کردی نفست گرفت گل من
چهارما برای شیدی و تیارای عزیز دلم آرزوی موفقیت تو انتخابات بعدی رو دارم شک نکنید که‌ همین الان هم با این میزان از مرام برنده اید
پنجما خداییش حق من نبود برنده ی رأی دهنده ی برتر باشم؟؟؟؟؟
خب حتما نبوده دیگه نوش جان برنده و دختر سودمند عزیز
ششما رو هم بگم و شما رو بخدا بسپارم و وقتتون رو نگیرم بیاین با همدیگه مهربون باشیم و از برد دیگران خوشحال باشیم

یه نکته یادم رفت بگم به اون دسته از دوستان که‌ از نجار میز مونا خیلی تعریف تمجید کردن :
باور کنید کارش اونقدرها هم حرفه ای نبود وگرنه اون میخ ها رو با چکش میزد میرفت تو که تیزیش تو چشم و چال بعضی ها نره

خوشبختى مانند "تلفن" است اگر دیگران نداشته باشند، به هیچ درد شما نخواهد خورد... براى دیگران آرزوى خوشبختى کنید.💖💖