2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس لوازم آرایش من

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 887 پست
در آخر اینو بگم و برم . سلیقه و رای موضوعات کاملا شخصی هستن. به رای و سلیقه همدیگه گیر ندیم. اینکه برنده شونده طبق سلیقه شما نیست دلیل بر اعتراض و تیکه پرونی نیست
هر کودکی با این پیام بدنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست..../تاگور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامی پرهام
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
من که نه شرکت کننده بودم نه رای دهنده ولی یه نکته ای که هست، قوانین مسابقه اگه اشتباه هم بود برای همه یکسان بود، حالا اگر کسی تونسته از اون قوانین به نفع خودش بهتر استفاده کنه و برنده بشه دیگران نباید بیان اعتراض کنن خلاصه که به همه ی برنده ها تبریک میگم اینجوری در مورد دوستاتونم حرف نزنید بهتره، تا دیروز خیلی از شرکت کننده ها میگفتن که به هم رای دادن و قربون صدقه ی هم میرفتن؛ یهو چی شد؟
امدم گرم دعواهاشدم غذام سوخت
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜