2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس لوازم آرایش من

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 887 پست
من نمیدونم الان شما برنده شدن عکس منو بی عدالتی میدونید یا نه اما امیدوارم ناراحت نباشید . و مث بقیه نیستم تا دیشب قربونتون برم بگم حالا که کارم تموم شد بگم حسود هستین. خیلی ماهین همگی دوستون دارم
 من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تبریک به من ،تبریک به تو و تبریک به همه ی اعضای نی نی سایت
خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔
مامی جان زیرپوستی نبود واضح گفتم .خب زشته همین کاربرا تا دیروز به ما رای دادن که برنده شدیم حالا بهشون بگیم حسود
 من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
اردک من مخاطبم شما نبودی لوازم منم مارکه منم احتیاجی ندارم در کل مسابقه فانه و ارزش مادیش مهم نیست ،دوستانی که میگن عکسای قشنگ تری باید اول میشدن باید به نظر جمع احترام بزارن
اردک جون حرف دوستان کاملا منطقی هستش که قوانین مسابقه صحیح نبوده ولی اینکه شما هم مستقیم به مونا میگین میز میلیونی به دادش رسید اینم صحیح نیست اگرم چیزی به دادش رسیده باشه محبوبیتش به خاطر محترم بودنشه عزیزم
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
مبارکتون باشه دوستان گلم . ولی کاش عادلانه رای میدادید وقتی همه به همه رای میدن و ایته الکرسی و بقیه چیزا باعث میشه رای بدیم این به نظر من درست نیست چون میزای دیگه واقعا زیباتر بود هم از نظر رنگ و هارمونی هم از نظر تزیین میز و هم از نظر لوازم ارایش
امان ز دست زنگل خدا کشام سی مرگل😁
2810