دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بجه ها اشتباه بزرگ رو اونایی کردن که الان با افتخار میگن ما به همه رای دادیم! خوب گناه اونیکه حقش برنده شدن بود چیه ؟ شما اشتباه کردین که به همه رای دادین. مخصوصا تاپیکهایی که بیاین بهتون رای بدم و بدون توجه به دیزاین مارک لوازم آرایش نوع استفاده شیکی تمیزی زیبایی و ... بهشون رای دادین و آوردینشون بالا.
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
مبارک باشه دوستان اونهایی که برنده نشدین جنبه داشته باشین دیگه حسودی نکنین خب قوانین سایت و مسابقه رو از اول دیدین حالا که برنده نشدین اینجوری میگینانشالله دفعه بعد شما برنده بشین 😘
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
من با افتخار میگم به همه رای دادم.رای شخصی خودم بود دوس داشتم به همه رای بدم چون هرکدوم یه ایده یا خلاقیتی توش بود و بنظرم مسابقه بیشتر جنبه فان داشت. دوما اینجا هیچ دوستی ندارم که بخوام به خاطر دوستی رای بدم.
هر کودکی با این پیام بدنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست..../تاگور