2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس لوازم آرایش من

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 887 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان نی نی حرفت درسته عزیزم....
من نمیخوام چیزی بگم چون نه توو مسابقه بودم و نه برنده رای دهنده....
حالاام که برنده ها مشخص شدن چه خوشمون بیاد و چه نیاد....پس فایده نداره بحث...
💕
من که واقعا حرصم گرفته. . نه از صد تومن که واسم پولی نیست.. از اینکه همه جا بی عدالتی و باندبازی ه.. من که دیگه شرکت نمیکنم. مگر اینکه قوانین عوض بشه
یعنی میشه تا عید یه نی نی کوچولو بیاد تو دلم؟!
مانترا من اوایل به هرکسی خوشم میومد رای میدادم ولی اینقد تاپیک تبلیغ میزدن دلم میسوخت به همه رای دادم.خدا وکیلی همه نه اگه زشت بود واقعا رای نمیدادم.ولی به اکثرا رای دادم.خب دل رحمم
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
تعداد برنده ها به نسبت شرکت کننده ها خیلی کم بود،
خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔
خوش بگذرونین. من که اهل مسابقه نیستم نه جزو رای دهنده ها بودم نه رای گیرنده ولی وقتی صفحه اول عکسها رو دیدم بنظرم اومد یه جای کار اشتباهه.
روز خوش
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
به همه برندها تبریک میگم🎁🎁🎁🎁🎉🎉🎉🎊🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎊🎊🎊🎊
من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
100تومن پول ی رژ هست من فقط بخاطر سختی ک داشت چیدنش با وجود پسرکم تبیلغ کردم و به خودم ثابت کنم هرچیزی رو ک خواستم باید با وجود نی نی انجام بدم هرچند سخت وآسون باشه و هنوز ذوق شرکت کردن تو مسابقات رو داشته باشم و بچه داری منو از هرچیزی دلزده نکنه ولی واقعا ب خیلی حواشی مسابقه توجه نکردم ودرکل هرمسابقه ای ارزش شرکت کردن رو نداره
همه از من میترسن ..من از تو.... خخخ اینو شوهرم میگه😁
2810