2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس لوازم آرایش من

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 887 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرزو جان حواسم نبود پستتو جواب بدم.عزیزم تا حالا اون مارک سرم و اسپره دوفازو نداشتم
امتحانی گرفتم قیمتم فکر کنم هر کدوم بیست و خورده ای بود یادم رفت دقیق چند بود
کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
سودمند جان خدارو شکر ان شالله زود به دستت برسه

ممنون نیلوفر جان
آرزو جونم مال تو هم میاد زمان میبره فقط فدات مونا جونم مرسی
کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
جایزه هاتون مبارکتون باشه باربی جون،مونا جون ،آرزو جون ،گلسا جون ،دختر سودمند جون و آنجلا بخوشی استفادشون کنید بار دیگر بهتون تبریک میگم بخاطر برنده شدن
‍ 🎭پولدارى،منش است و ربطى به میزان دارایى ندارد! ⛄️گدایى؛صفت است ربطى به بى پولى ندارد! 🎆دانایى؛فهم و شعور است و ربطى به مدرک تحصیلى ندارد!🍓
دبچه ها بسته من یکشنبه صبح ارسال شده الان هرچی کد رهگیری میزنم میگه اطلاعات نداریم . منم پنج شنبه میرم مسافرت. چه کنم؟😣
 من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
سلام جوایز منم رسید ممنون از فروشگاه خوب خانومی و تشکر ویژه از خانم تهرانی عزیز
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
http://www.upsara.com/images/7oxn_photo_2017-02-21_14-58-08.jpg اتوی مو، مارک رمینگتون و اسپری براق کننده بدن که اشتانتیون بوده و بابتش وجهی پرداخت نکردم.
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
بچه ها وسایل منم رسید همش خوب بود غیر از یه ادکلن کوچولو که سفارش دادم هم حجمش کمتره هم مارکش پاک شده این اون ادکلن http://s4.picofile.com/file/8287217368/%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7%DB%B0%DB%B2%DB%B2%DB%B1_%DB%B1%DB%B9%DB%B0%DB%B4%DB%B2%DB%B9.jpg اینم بقیه وسایل /%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7%DB%B0%DB%B2%DB%B2%DB%B1_%DB%B1%DB%B9%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5.jpg
 من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
بچه های عزیز مبارکتون باشه.....همه به خوبی و خوشی استفاده کنین.......
میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
2810