2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس لوازم آرایش من

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 887 پست
برندگان عزیز کوچولوی خوش تیپ من لطفا هدایایی که خریداری کرده اید را در این تاپیک هم اطلاع رسانی کنید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1577695&T=%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86_%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D9%87_%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3_%D8%B9%D9%8A%D8%AF_%DA%A9%D9%88%DA%86%D9%88%D9%84%D9%88%D9%8A_&PageNumber=2

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بن برای ایمیل منم ارسال نشد
تو تل گرام برام فرستادن امروز
ممنون از خانوم تهرانی و سایت خانومی
خریدمو امروز انجام دادم نوشتن یکم میرسه به دستم
کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
سلام ،خیلی ممنون و سپاسگزارم از شما خانم تهرانی عزیز بابت مسابقه و ممنون از سایت خانومی برای اهدای جایزه
هدایای من دوشنبه به دستم رسید و واقعا راضی بودم از نحوه ی سفارش و کیفیت کالاهایی که برام ارسال شده انشالا از این بعد خریدهامو راحت و بی دردسر از این سایت انجام میدم
ممنون از لطفتون

سایت خانومی نمیدونم الان این پیامو میخونن یا نه
خود من اگه جایزه نبود هیچ وقت از این سایتشون خرید نمیکردم الانم اصلا میخواستم بی خیال بن بشن
اگه دوست من تو تلگ رام ازم نمیپرسید فردا باید دم در خودم مبلغ جایزه رو به پیک میدادم
دوستم پرسید مبلغ خریدم دقیق شد ۱۰۰
من گفتم نه کمتر شد
گفت منم خریدم کمتر میشه و زنگ زده به سایت خانومی اونا گفتم اگه ۱۰۰ تومن هم کمتر بشه یا بن تعلق نمیگیره و ثبت نمیشه

دوستم اینو به من گفت. منم زنگ زدم خانومی گفتم عزیزم من خریدم کمتر از ۱۰۰ شد قسمت نوشته بن هم کد و وارد کردم. موقع ثبت هم ثبت کرد کد ارسال هم بهم داد. گفت نه اصلا نمیشه الانم بیاد دم خونه خودت باید پرداخت کنی؟!!!!!!!!!!
گفت میخوای الان میتونم کنسل کنم. گفتم خب شما اونو جای بن بفرست بن من تو سیستم بزن استفاده شده. گفت نه نمیشه. گفتم تمام سایتا تلفنی هم ثبت سفارش دارن حتی با بن. گفتم همین یه خرید کردن من موقع انتخاب خیلی زمان برد الان دوباره آخه بشینم انتخاب کنم اونم دقیق بشه ۱۰۰ تومن
گفت آره
اصلا خوشم نیمد گفتم وای یه جایزه ۱۰۰ تومنی و چقدر سخت میگیرن. اصلا چرا وقتی من بنو استفاده کردم حالا میگن نه بنت استفاده نشده تو سیستم!!!!
با دوستانی که در تماسم همه مثل خودم میگم هم محصولاشون گرون تر از بیرونه اصلا نمیشه دقیق در بیاد ۱۰۰
مگه چیزایی بگیری که اصلا بدرد نمیخوره
من الان دقیقا یک رب از رو ساعته که پشت خط سایتشونم اندفعه که ثبت خرید کردم دارم میزنگم بگم خانوم لطفا از سیستم چک کن ببین که بعد نگن باز کد و ثبت نکردی یه بیکار میخواد بشینه پشت خط آخه چقدر مشغوله خطاشون
باز زنگ زدم
گفتم خانوم ان شالله دیگه ثبت شده
چون این سری اسکرین شات گرفتم
برام چک کرد گفت نه!!!!!
گفتم وای خانوم من خسته شدم آخه چرا
این سری که دیگه نمیشه گفت مقصر منم دقیق همه رو نوشتم و ثبت کردم
گفت ایمیلتو چک کن
چک کردم هیچی نبود
گفت پس قطع کن
خودمون بهت زنگ میزنیم.قبلش هم گفت حتما چون با گوشی داری خرید میکنی اینجوری میشه!!!!

آنلاین دارم گزارش میدم الان زنگ زدن خودشون گفتن نه درست شد بنتم استفاده شد برات فردا صبح میفرستیم برات فقط دو هزار و پونصد که اضافه خرید کردی و درب منزل بده گفتم باشه آخیش خسته شدماااا
2810