2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو وادار ب طلا خریدن کنم.پوووف+شات پیام

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 52 پست

عزیزم سعی کن انقدر فشار نزاری روش گناه داره به خدا،اون الان خودش به اندازه کافی فکر و خیال داره نزار شرمندگی هم بهش اضافه شه 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا اخلاقو ایناش خوله نبیلن تو پیام گفته میخرم برای اینکه دیگه من هیچی نگم اینو گفته وگرنه تصمیمش ...

خب اگر از نداشتنه تقصیری نداره اگر داشت و نمیخرید حق با شما بود ،هر چند کادویی که با گفتن شما باشه به نظرم ارزشی ندارع

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
می‌دونم میتونه یه انگشتر حداقل بخره 

همون انگشتر الان حداقل ده تومنه ،پول کمی نیست خواهشا یکم پخته تر رفتار کن تو دیگه داری مادر میشی

همون انگشتر الان حداقل ده تومنه ،پول کمی نیست خواهشا یکم پخته تر رفتار کن تو دیگه داری مادر میشی

خیلی دلم میخواد خیلی 😭😭ای بابا چرا من اینجوری شدم ژلا هم خیلی دارم وقتیم دستش باز باشه هرچی بگم میخره طلا ولی خب به این مناسبت میخواممم

جون مادرت لایک نکن  
وای عین زن عمو منی شمام اصلا هدیه ای که خودت بگی بخر ارزش نداره دیگه وهی به شوهراتون فشار میارید حال ...

خب اگر نگم هیچوفت نمیخره اصلا اهل خریدن هیچ هدیه ای نیست هیچییییی ها همیشه مجبورش میکنم قبلا هم یه ربع سکه دادم بهش بدهکاریشو بده اونم بهم نداده هنوز

جون مادرت لایک نکن  
خب اگر از نداشتنه تقصیری نداره اگر داشت و نمیخرید حق با شما بود ،هر چند کادویی که با گفتن شما باشه ب ...

اگه نگم بخر تا صد سال دیگم خود به خود چیزی نمیخره خیلی بی خیاله حتما باید به زور ازش چیزی بگیرم

جون مادرت لایک نکن  
خودت گفتی گوشی بخره؟یا سوپرایزت کرد 

ببخشید عزیزم باردار شدی که شدی 

هدیه چرت بخره برات

عذر میخوام شما هم متقابلا برا اینکه همسرت شما رو باردار کرده چی میخری براش؟!

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
خیلی دلم میخواد خیلی 😭😭ای بابا چرا من اینجوری شدم ژلا هم خیلی دارم وقتیم دستش باز باشه هرچی بگم می ...

والا چیبگم حالا که طلا زیاد داری و اونم که بنده خدا هر وقت داشته باشه میخره  به نظرم برو یه تیکه طلات رو که خیلی دوست نداری با یه طلای دیگه عوض کن هر چند ضرره ولی شاید دلت راضی تر بشه به کسی هم نگو که تعویض کردی بگو شوهرم برا بارداری خریده برام

عزیزم سعی کن انقدر فشار نزاری روش گناه داره به خدا،اون الان خودش به اندازه کافی فکر و خیال داره نزار ...

نه بابا اصلا نمیدونه شرمندگی چی هست اینقدر ادا و افاده داره ک نگو میگه کی بهتر از من خخخ با همین کاراش

جون مادرت لایک نکن  
ببخشید عزیزم باردار شدی که شدی  هدیه چرت بخره برات عذر میخوام شما هم متقابلا برا اینکه همسرت ...

وا خب همه میخرن برای زنشون خخخخ ببین چند نفر هم گفتن 

تازه کل فامیل برای زایمانم طلا میارن بعد شوهرم هیچی نخره واقعا زشته خب

جون مادرت لایک نکن  
نه بابا اصلا نمیدونه شرمندگی چی هست اینقدر ادا و افاده داره ک نگو میگه کی بهتر از من خخخ با همین کار ...

مردا همشون همینن به جز یه عده معدود 😅 الکی فکر خودت رو مشغول نکن به فکر نی نی باش و حواست هم جنع کن هر وقت پول داشت سریع بگیر برو طلا بخر ولی الان دیگه فشار نیار به بنده خدا گناه داره😁