وضع مالیش خیلی قمر در عقربه اما من دوست دارم چون باردار شدم به هدیه کوچیک بخره اما اون... همه شوهرشون براشون میخره سوپرایزشون میکنه،،،من بدبخت باید به روز ازش موی خرس بکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی دلم میخواد خیلی 😭😭ای بابا چرا من اینجوری شدم ژلا هم خیلی دارم وقتیم دستش باز باشه هرچی بگم می ...
والا چیبگم حالا که طلا زیاد داری و اونم که بنده خدا هر وقت داشته باشه میخره به نظرم برو یه تیکه طلات رو که خیلی دوست نداری با یه طلای دیگه عوض کن هر چند ضرره ولی شاید دلت راضی تر بشه به کسی هم نگو که تعویض کردی بگو شوهرم برا بارداری خریده برام
گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷ وزن هدف ۵۹🎯 ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️
نه بابا اصلا نمیدونه شرمندگی چی هست اینقدر ادا و افاده داره ک نگو میگه کی بهتر از من خخخ با همین کار ...
مردا همشون همینن به جز یه عده معدود 😅 الکی فکر خودت رو مشغول نکن به فکر نی نی باش و حواست هم جنع کن هر وقت پول داشت سریع بگیر برو طلا بخر ولی الان دیگه فشار نیار به بنده خدا گناه داره😁
گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷ وزن هدف ۵۹🎯 ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️