2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاید؟؟؟؟؟😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 40 پست
دیروز بحثش بود همسری شبیه همین حرفارو گفته گفتن اره ما میکنیم.
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نت منم چند لحظه قطع شد
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
مادر شوهر من دوس داشت بچه دار بشم اما من به میل خودم بچه دار شدم. اما دخالت ها و دلسوزی هاش باعث شد خاطره خوشی از زایمان و بچه داری نداشته باشم. یادم می افته حالم بد میشه
پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}
منم اوایل بهم میگفتن اما خودم با لبخند جواب میدادم. بعد از یه مدتم میگفتم فغلا حوصله دردسر نداریم تا اینکه شوشو هم گفت هر وقت بشه میشه دیگه نپرسید شما. البته خوب یه جورایی حق دارن دیگه که پسر 31 سالشون بچه داشته باشه. ماهم بلاخره با تصمیم خودمون امسال بچه میخواییم. زیاد حساس نشو
من زندگیمو دوس دارم. خدایا شکرت.