2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاید؟؟؟؟؟😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 40 پست
منم دقیقا همین بودم انقد گفتن تا خسته شدن منم بعده 4سال کار خودمو کردم الانم 7ماهمه مادرشوهرمم دیروز اومده میگه رفتم دعا بگیرم بچه دار شی یهو دیدم شوهرت زنگ زد گفت 4ماهته گفتم اگه اینا راسته یه دعا بگیر پسرتو زن بده من اگه به حرف کسی میخاستم بچه دار شم الان بچم مدرسه میرفت اونم اخم کرد هیچی نگفت
منم مثل خودت.ولی نشد که جدا بشیم. ولی خوب بدم نیست . اگه گفتن کمک می کنیم .بچه رو می فرستی پایین خودت به کارات می رسی. حساس نباش.واقعا بچه بزرگ کردن کمکی می خواد. چطورین اخلاقشون خوبه؟؟؟
ﺧــــﺪﺍﯾـــﺎ... ﺑﺎﺭﻫﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﺟﺎﯾﯽ ﺩﺳﺘﻢ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﯽ ﮐﻪ . ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﯽ ﻣﭽﻢ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯼ ﻓﺮﺩﺍ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺁﻧﮑﻪ... ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺷﻢ ﺑﮕﯿﺮﯼ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا تاپیک زدم در مودشون زیاد میرن رو مخ و اذیت میشم 99%ناراحتی من و همسری سر دخالتای خونوادشه کمک که نمیکنن.
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢
عزیزم فقط واسه ترس نمیخوای بچه دار بشی؟
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
چندتا دلیل دوست دارم ازشون جدا شم بعد یکم از نظر مالی شرایطمون بهتر شه چندسال از عروسی بگذره اونیکیم تررررررس
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢
مامان آینده با شوهرت تصمیم بگیرید که بچه میخواید یا نه ... تازه باید شوهرتم توجیه کنی که اینطور نیست هر موقع بخواید همون ماه باردار میشی ممکنه یکسال منتظر بمونید و ممکنه همون ماه باردار بشی ... در جواب اینجور خواسته های نامعقول دیگران هم فقط لبخند بزن ...منم همیشه اینجور مواقع با شوخی مسئله رو منتفی می کنم
باور کن این که میگن بچه با خودش رزقشو میاره راسته. من شوهرم اینا تو کار پخش بودن ولی چند تا جنس محدود. تو دوران بارداری کارشون رو وسعت دادن .یعنی مجبور شدن.الان هم خدا رو شکر کار رو بار خوبه. نگران مسایل مالی نباش
ﺧــــﺪﺍﯾـــﺎ... ﺑﺎﺭﻫﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﺟﺎﯾﯽ ﺩﺳﺘﻢ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﯽ ﮐﻪ . ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﯽ ﻣﭽﻢ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯼ ﻓﺮﺩﺍ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺁﻧﮑﻪ... ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺷﻢ ﺑﮕﯿﺮﯼ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ...
فاطمه زهرا چه جمله ای به سوخی بهشون بگم امشب سر دخالتاشون با همسری قهر کردم. همسری ام فعلا میگه زوده واسه بچه
از کجا معلوم همون موقعه که اقدام کردی بشه؟؟
منم با فاطمه زهرا جان موافقم خودتون رو کاملا توجیه کنید مینو جان واسه ما اینطور نبود نمیدونم 100 درصد حکمتی توشه که مدام می افته عقب برناممون خدا رزقه 3 تا چیزو میده عروسی خونه بچه ما که عروسیمون 5 سال طول کشید خونمونم غوزه بالا غوزه دقیقا زمانی که میخواستیم اقدام کنیم یه مشگل گنده افتاد تو زندگیمون فکر میکنم هنوز برامون زوده یا .... نمیدونم حکمتش چیه
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
نهایتش یه سال طول میکشه درسته؟میشه بگید چند سالگی حامله شدید؟؟؟
بگو وقتش بشه چندتا بچه میاریم تا از سر و صداشون خسته بشین... مثلا بگو بچه بیاریم روزی چندبار ببرینشون پارک آمادگیش رو دارید؟ نمیدونم بسته به موقعیتی که توش هستی باید بپیچونی.... مثلا من همیشه میخندم و میگم هرچی خدا بخواد حالا وقت زیاده یا میگم به موقش نوه دار هم میشید توکل به خدا ...
دایی صوهرم 10 ساله بچه دار نشدن.خب مارو با اونا مقایسه میکنن الان ما شدیم نقل مجالس هرجا دور همی مهمونی باشه مادر بزرگ دایی همسری میگن بچه بیارید
2810