2777
2789
عنوان

حسابرسی از خود

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 58 پست
باشه حق با شماست اصلا من چرا دارم باشماهای بحث میکنم که واسه یک مرررد دارین جان فشانی میکنید ایشون گ ...

ربطی ب مرد یا زن بودن نداره من حرفه حق و زدم شما هرجور راحتی برداشت کن 

دلیل بر به چشم اومدن نیست اگه تو تاپیک ی خانوم هم می‌گفتیم همینو میگفتم بازم 

شما که برای مرد جان فشانی نمیکنی لااقل برا من ک همجنستم متاسف نباش و درست حرف بزن گلم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسارتر از خودش دفاع نکرد خانما دارن براش جان فشانی میکنن🤣

موضوع همینجاست که همه رو مثل خودتون میبینین 

شما از اون دوستمون دفاع کردیمچن ما هم گفتیم حق با استارتر بودن 

مرد و زن جدا نکردیم 

تازشم استار گفت (همینطوره ) این کلمه دفاع بود از خودش

ربطی ب مرد یا زن بودن نداره من حرفه حق و زدم شما هرجور راحتی برداشت کن  دلیل بر به چشم اومدن ن ...

من درست حرف زدم حتی شما گفتی شما هم از موتوری جنس بگیرر بازم من خندیدم و به شوخی ردش کردم گفتم منم از همون مییگرم شما باز ادامه دادی عزیزم.من اصلا ندونستم استارتر اقااااس وگرنه اصلا جوابشو نمیدادم حتی بعدش امضاشو دیدم.

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
من درست حرف زدم حتی شما گفتی شما هم از موتوری جنس بگیرر بازم من خندیدم و به شوخی ردش کردم گفتم منم ا ...

من کی گفتم از موتوری جنس بگیر😐 کامنتا قاطی شد فک کنم 

اصلا استارتر خانم هم باشه بلانسبتت یه عده عادتشونه بیان حرف بندازن و برن انگار مجبورن 

من کی گفتم از موتوری جنس بگیر😐 کامنتا قاطی شد فک کنم  اصلا استارتر خانم هم باشه بلانسبتت ی ...

حالا یا شما یا اون کاربر دیگه. شما اولین بار لابد منو میبینی اینجااا چون من هرکی یک جمله عجیب غریب بگه میگم ساقیتو عوض کن از موتوری جنس نگیررر وواقعا هم جوابی بعدش همه خنده دارچون میان میگن ما خودمون ساقی هستیم و......اینجا نمی‌دونم چرا جنگ شد 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

@باران۴۳۶۳    

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
حالا یا شما یا اون کاربر دیگه. شما اولین بار لابد منو میبینی اینجااا چون من هرکی یک جمله عجیب غریب ب ...

من از شما معذرت میخوام ادامه ندید

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
من از شما معذرت میخوام ادامه ندید

نه من از شما معذرت می‌خوام.خوش باشید 

ادعای با شعوری اولین کار یه بیشعوره😊 اره همین الانشم بی شعوریتو ثابت کردی🤣 کافیه فقط دو کلمه با ...

توهین نکنید

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
چکار کنم عین تو شعور نداشتمو به همه نشون بدم ؟

توهین نکنید

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون