2777
2789
عنوان

متخصص نوزادان

340 بازدید | 7 پست
سلام دوستان دنبال دکتر متخصص نوزاد برای دختر دو ماهم میگردم، دکتر کاظمیان رو میشناسم ولی وقت گرفتن از ایشون خیلی سخته، ولی روش ایشون رو خیلی میپسندم که بیخودی دارو به بچه نمیده. حالا اگه از دوستای گل نی نی سایتی کسی هست که دکتر خوب بشناسه ممنون میشم با تلفن و آدرس برام پست بذاره
در ذهنِ من بهار پنجره ای رو به چشمِ توست آنجا شکوفه هایِ خدا خنده می کنند؛ وقتی در آینه ی روز و شب فصول؛ صدها هزار خاطره را زنده می کنند!
دکتر ناهید وحید هرندی . توی همین جا بهم معرفی شدند، سه سال پیش... عالیه از رفتن پیششون پشیمون نمیشین . مطبش توی مطهری کوه نوره .88735874
به گذشته نگاه نکن و نگو چرا؟ به آینده نگاه کن و بگو چرا که نه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم از راهنماییتون
در ذهنِ من بهار پنجره ای رو به چشمِ توست آنجا شکوفه هایِ خدا خنده می کنند؛ وقتی در آینه ی روز و شب فصول؛ صدها هزار خاطره را زنده می کنند!

من پیش

دکتر بلندی بهترین دکتر ختنه

پسرم ختنه کردم

هم من هم دو تا برادر زاده هام

هرکی می بینه از فامیل میگه عالیه عالی!

احساس خوبی به عنوان یک مادر بهم دست میده چون انتخاب خوبی داشتم.

آخه ختنه خیلی مهمه ختنه بچه ها یه عمر می خوان باهاش سر کنن

به همین خاطر فقط من دکتر بلندی رو پیشنهاد میکنم ۲۸ سال تجربه بینظیره!

۰۹۱۹۵۴۰۰۶۹۹ تلفن نوبتشونه

پسرم دنیای زیبای من

حالا من که کلا نمیدونیم کدام شهری 

اما دکترها خط داذوییشون یکسانه تقریبا 

مثلا دکتر بچه من میبینه من توانایی مراقبت دارم بچه را بستری نمیکنه اما یک دکتر هست میبری نرفته میگه ببر بستری کن