2777
2789
عنوان

شربت ایمونیس+تقویت سیستم ایمنی

262 بازدید | 11 پست

سلام شربت ایمونیس در هفته چندبار میتونم به بچم بده 5 سالشه من گاهی شبا فراموش میکنم بدم اشکالی که نداره

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من گاها هر شب میدم یه قاشق پر..

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

من ایموژن شنیدم میگن عالیه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
من گاها هر شب میدم یه قاشق پر..

آخه هرشب گاهی اوقات فراموش میکنم الان دوشبه ندادمش

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
آخه هرشب گاهی اوقات فراموش میکنم الان دوشنبه ندادمش

عیب نداره که مولتی ویتامینه.. یه هفته هم ندی چیزی نمیشه

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

[QUOTE=264937139]من هر شب میدم به پسرم[/QUOTE 

از اینکه بچه مریض نمیشه واقعا تاثیر داره یا همش الکیه

عیب نداره که مولتی ویتامینه.. یه هفته هم ندی چیزی نمیشه

بچم خیلی مریض میشد به پیشنهاد دوستم خریدم بعد میترسم که گاهی اوقات نمیدم باز سیستم ایمنی بدنش ضعیف بشه

بچم خیلی مریض میشد به پیشنهاد دوستم خریدم بعد میترسم که گاهی اوقات نمیدم باز سیستم ایمنی بدنش ضعیف ب ...

نه ولی بهتره مرتب بهش بدی خیلی خوبه واسه اینکه سرما نخورن و مریض سخت نشن