2777
2789
عنوان

نوتیف تل

930 بازدید | 11 پست

بچه ها اگه من نوتیف یک فرد رو روشن بذارم،

حتی اگه نتم خاموش باشه هم نوتیفش میاد،یا باید نتم بیست و چهار ساعته روشن باشه بفهمم؟

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

روشن

آها

من میخواستم حتی وقتی خاموشه هم از نوتیفش بفهمم چه موقع نوشت

پس الان دیگه به کارم نمیاد

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]
بیشتر ببینید

از طریق باتری گوشیت میخواد بیاد؟ 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😑معلومه ک باید روشن باشه 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
بیشتر ببینید
هر وقت نت رو باز کردید  لزوما ۲۴ ساعته لازم نیست باز باشه😊

نه من نمیخوام آنلاین شم فقط میخواستم موقعی که اون شخص پیام داد آنلاین شم که در حالت آف لاین نوتیف نمیاد

بیشتر ببینید
بچه ها کسی میدونه تلگرام من چرا دو روزه باز نمیشه

پروکسی هات ضعیفه

بیشتر ببینید

اگ نوتیف روشن باشه وقتی نتو روشن کنی پیامش میاد بالا واسشم نمیزنه آنلاین 

اما اگ نوتیف خاموش کنی حتی نت هم روشن باشه تلگرام هم بری  داخل کنال گروه یا پیوی کسی پیام بده متوجه نمیشی 

اگ نوتیف روشن باشه وقتی نتو روشن کنی پیامش میاد بالا واسشم نمیزنه آنلاین  اما اگ نوتیف خامو ...

اینموقع لازم نیست که تلگرام آنلاین باشم؟یعنی پرو*کسی وصل باشه

همون نت روشن باشه نوتیف میاد؟

بیشتر ببینید
اینموقع لازم نیست که تلگرام آنلاین باشم؟یعنی پرو*کسی وصل باشه همون نت روشن باشه نوتیف میاد؟

آره گلم نت بذاری روشن نوتیف هم فعال باشه پیام بفرسته مشخص میشه

یا نت هم روشن نباشه ولی اون پیام بده بعد نت روشن کنی پیامش میاد