2777
2789
عنوان

سن حرف زدن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 22926 بازدید | 38 پست
با دی جی کاملا موافقم رشد حرکتی وگفتاری کودک نشانه هوش زیاد یا دور از جون کودنیه بچه نیست یه روند که باید طی بشه برای یکی زودتر اتفاق میفته برای یکی دیرتر؛همینکه مطمئنشید بچه شنوایی ودرک خوبی داره به موقع به حرف میفته ؛چک کنید بچه مفهوم چیزی که ازش میخواید رو درک میکنه مثلا کلاهت رو بردار میره سمت کلاهش منظورم جملات ساده و کوتاه؛و بعدم به صدای شما عکس العمل نشون میده یا نه
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
آگه تا 2.5 سالگی حرف نزد حتما پیگیری کن خواهرانه میگم
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من امروز رفت تو ۱۵ ماهگی هنوز یک کلمه هم نگفته.حتی بو  هم نمیگه.

مادر شوهرم میگه از باباش ارث برده.اخه باباش دیر حرف اومد.

بچه ی برادر شوهرم تو سه سالگی حرف اومد.

نگران نباش 

[QUOTE=11748781]دختر من تا دو سال و دوماه مامان هم نمیگفت بعد یکدفعه صحبت کرد و جمله میگفت الان پنج سالشه دو تا زبان ...[/QUOTE سلام عزیزم یه سوال بهش میگفتی فلان چیزو بیار قبل صحبت کردنش می آورد برات؟؟ 

دختر من امروز رفت تو ۱۵ ماهگی هنوز یک کلمه هم نگفته.حتی بو  هم نمیگه. مادر شوهرم میگه از باباش ...

سلام عزیزم.بالاخره دخترت چند ماهگی صحبت کرد؟دختر من ۱۸ماهشه فقط ماما بابا دادا میگه و هیچی 😓

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم.بالاخره دخترت چند ماهگی صحبت کرد؟دختر من ۱۸ماهشه فقط ماما بابا دادا میگه و هیچی 😓

الان دخترت دایره لغاتش افزایش پیدا کرده ؟

کُمدی که لباس لی نداشته باشه، شبیه منظومیه که زمین نداره! 
الان دخترت دایره لغاتش افزایش پیدا کرده ؟

الان خیلی از کلمه ها رو میتونه بگه و هر چی بگی میتونه تکرار کنه ،اما بازم درست حسابی حرف نمیزنه ،کلمه هایی که زیاد استفاده میکنه خیلی محدود هست 

الان خیلی از کلمه ها رو میتونه بگه و هر چی بگی میتونه تکرار کنه ،اما بازم درست حسابی حرف نمیزنه ،کلم ...

هنوز دو سالش نشده آره ؟

همین که کلماتش افزایش پیدا کرده و تکرار می‌کنه خیلی خوبه 

کُمدی که لباس لی نداشته باشه، شبیه منظومیه که زمین نداره! 
هنوز دو سالش نشده آره ؟ همین که کلماتش افزایش پیدا کرده و تکرار می‌کنه خیلی خوبه 

بله ۶شهریور دو‌سالش میشه یعنی سه ماه دیگه. خداروشکر یکم راه افتاده ولی کلا تنبل فرم هست بیرون هم میریم راه نمیره میگه بغلم کنید