2777
2789
عنوان

دختر شیطون یا آروم ؟؟

200 بازدید | 10 پست

به نظرتون کدومشون مخصوصا از نظر پسرا جذابتره ؟ دلیلی داره ؟

پ.ن : لطفا دخترای شیطون با جملاتی مثل دختر باید شیطون باشه ، ته دیگ ماکارونی و اینا پست و به حاشیه نکشونن مرسی 🌹😂

اگر حتی ذره ای من رو دوست داری بهم بگو ؛ چون فکر میکنم که در دنیای آدم هایی که ازم متنفرن غرق شدم 🔮 عاشق رنگ بنفش 💜 و میوه یاقوتی 🍇 
هر پسری   یه نظری

حق

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به اخلاق و روحیات خود پسره داره

ادمایی که دیدم کسی که خودش خوش مشرب و اهل شوخی و اینا بوده معمولا همسرش هم شلوغ بوده، کسی هم که درونگرا و اروم بوده همسر اروم انتخاب کرده

نسبتا شیطون

اگر با یک دختر باشن  و ازش خوششون بیاد ( همه معیاراشون رو داشته باشه ) فقط که اون دختر آروم باشه ممکنه ازش بخوان که شیطون بشه ؟. اگه اون دختر کلا تو ذاتش نباشه این اخلاق و نخواد عوض شه چی ؟ سرد میشن ؟ احتمال خیانت ؟؟؟

چون آقا هستید میپرسم 

اگر حتی ذره ای من رو دوست داری بهم بگو ؛ چون فکر میکنم که در دنیای آدم هایی که ازم متنفرن غرق شدم 🔮 عاشق رنگ بنفش 💜 و میوه یاقوتی 🍇 
اگر با یک دختر باشن  و ازش خوششون بیاد ( همه معیاراشون رو داشته باشه ) فقط که اون دختر آروم باش ...

موضوع آروم بودن یا شیطون بودن دختر واسه من که مهم و جزو معیارهام نیست. فکر نکنم عقیده اکثرپسرا غیر این باشه