2777
2789
خجالت بکش جناب.  دیگه سوال دیگه ای ندارین؟ برو ددی سایت اونجا هم جنسات بهتر راهنماییت میکنند . ...

بنده خودم اصلا مذهبی نیستم محجبه هم نیستم بااقایون هم فارغ از جنسیتشون گفت وگو میکنم ولی با حرف شما موافقم این سایت زيادی زنانسو حضور یه مرد کار درستی نیست جداازاون به نظرم حضوردر سایتی که هشتاد رصد محتواش بی خاصیت وقت تلف کردنه به درد خانم های خانة داری میخوره که میخوان وقت تلف کنن واقعایه مرد بااون همه مسئولیت اینجاچیکار داره

همین الان به لطف هزاران هزار کارمند خارجی و ایرانی مشغول در گوگل داریم به هم پیام میدیم ما داریم تو جهان بدون مرز زندگی میکنیم  و هر ایرانی خارج از کشور اول به جامعه جهانی دوم به وطنش خدمت میکنه 😃😃😃کاش فکرمون گسترش بدیم و در حالی که از خدمات جامعه جهانی بهره مند میشیم مرزکشی های تعفن بار نژادی جنسیتی رو  کنار بزاریم😘😘اسمم عسله موقع ثبت نام یه چیزی نوشتم
من اگه میپرسم میخوام زندگی خوبی رو بسازم. 

با پارنترتون یا زنای نی نی سایت؟

همین الان به لطف هزاران هزار کارمند خارجی و ایرانی مشغول در گوگل داریم به هم پیام میدیم ما داریم تو جهان بدون مرز زندگی میکنیم  و هر ایرانی خارج از کشور اول به جامعه جهانی دوم به وطنش خدمت میکنه 😃😃😃کاش فکرمون گسترش بدیم و در حالی که از خدمات جامعه جهانی بهره مند میشیم مرزکشی های تعفن بار نژادی جنسیتی رو  کنار بزاریم😘😘اسمم عسله موقع ثبت نام یه چیزی نوشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنده خودم اصلا مذهبی نیستم محجبه هم نیستم بااقایون هم فارغ از جنسیتشون گفت وگو میکنم ولی با حرف شما ...

دقیقا درسته حرفتون . مردی که کار و زندگی داره یا سرش گرم کاره یا درس و دانشگاه یا باشگاه و خانواده . وقت خالی نمی‌مونه براشون که بیان در مورد هر چیزی که به ذهنسون میرسه حرف بزنند. این آقا و امثالشون هم اگه واقعا سوالی دارند می‌توانند برن از همجنس هاشون بپرسند .بغضیاشون آنقدر وقیح هستند که با اون که میدونند همه تاپیکام مذهبی هست بازم میان بهم درخواست دوستی میدن آخریش هم دیشب بود که گزارش زدم ترکید . عجیبه برام چه حرفی می‌خوان تو خصوصی بگن . عجیب تر دفاع بعضی کاربرهای خانم از حضورشون هست

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خجالت بکش جناب.  دیگه سوال دیگه ای ندارین؟ برو ددی سایت اونجا هم جنسات بهتر راهنماییت میکنند . ...

وا چرا انقد عصبانی و بدجنسانه صحبت میکنید، از تابو سازی راجع به یه سری مسائل عادی چه عایدی دارید؟