2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 38564 بازدید | 407 پست
به به میبینم که هنوز نینیا دنیا نیومدن اینجا تایپیک دارن.به سلامتیییییییییییییی
منم که هنوز معلوم نیست پسرم متولد چه ماهی بشه .ایشالله فروردینی شد میایم با هم اینجااااا
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

salam,man hafte 31 hastam va be omide khoda 27 farvardine sezariyan misham,azaton chanta soal daram. 1/ mishe too zamane bardari mooharo rango mesh kard ,baraye bache zarar nadare? 2/ kasio mishnasid bimarestane bahman zayman karde bashe,khobe
خدایا در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان نگردان
سلام به همه مامانای تپل مپل فروردینی. منم هفته 35 هستم. دکترم گفته 5 فروردین برای طبیعی و 1 فروردین برای سزاری که البته فکر نکنم نی نی من تا اون موقع صبر داشته باشه. این روزا بدجوری وول می خوره. انقدر که نفسم بند می آد. برای همتون ارزوی نی نی های سالم می کنم. دعا کنید نی نی منم اول فروردین به دنیا بیاد. مرسی . بوس
salam hosna jan.mamnon az javabet.man az alan ke bekhatere sanginim bishtar deraz mikesham va halohosele tamiz kardan o kharid nadaram,albate angize kharidam nist chon hichi andazam nemishe,shabha ham ta azane sobh bidaram va nemitonam bekhabam
خدایا در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان نگردان
سلام سلام منم شاید نی نی فروردینی داشته باشم البته دکتر 3 اردیبهشت تاریخ زده اما اگه سزارینی شدم میام این جا.
خدایا شکرت خودت کمکم کن تا دوفرشته اسمونی ام خوب تربیت کنم
2810