2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 38564 بازدید | 407 پست
ببخشید موضوع های من یکم بی ربطه. واسه خرید سیسمونی راهنمایی میخوام.از اونجایی که اتاق خواب نی نی من کوچیکه و جای تخت نداره تصمیم گرفتیم یه کمد واسه بچه بگیریم .بجای تخت یه ماشین ظرفشویی واسه من .من مارک بوش رو انتخاب کردم منتها بوش 6 نفره داره و 12 نفره به بالا اگه ممکنه منوراهنمایی کنید 6 نفره ظرفیتش خوبه یا کمه یا پیشنهاد میدید مارک دیگه 8 نفره بگیرم.کسی از 6 نفره استفاده کرده یا نه ممنونم
خدا جونم از تمام چیزایی که بهم دادی ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شیدا جون.مرسی از راهنمایی وتوجهت.آخه واسه خانواده ما که 2 نفریم و تازه قراره 3 نفر بشیم سایز بزرگ پر نمی شه.چند روز باید ظرفهام رو جمع کنم تا بتونم ماشین و روشن کنم. حالا نظرتون در مورد 6 نفره چیه ؟
خدا جونم از تمام چیزایی که بهم دادی ممنونم
شهرزاد جون به نظر من هم بهتر سایز بزرگ بخری که دو روز دیگه مهمون داری لازمت بشه در ثانی این سایز ها کوجیک میگن خیلی بدرد نمی خوره بعد هم الان ماشین ظرفشویی ها جدید بعضی از مدل ها هست که با اینکه بزرگ هست ولی میشه برای ظرف کم با صرفه جویی استفاده کرد تحقیق کن پیدا میکنی مثلا ال جی این مدل فکر کنم داشته باشه...
سلام مامانای فروردین ،نی نی من هم 27 فروردین قراراه بدنیا بیاد. خ.شحال می شم با شما دوست بشم. من ساکن اهوازم و 25 سالمه. بعد از 3 سال باردار شدم. عاشق نی نی هستم. جنسیتش هنوز برام معلوم نیست شیطون من دو باری که رفتن سونو پاهاش رو بسته.
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام مامان طاهره جون و بقیه مامانای فروردینی
منم ان شالله نی نیم 30 فروردین به دنیا میاد ... سونوگرافی توی هفته 19 رفتم که بهم گفتن دخمله
ان شالله که بچه های هممون سالم و سلامت به دنیا بیان
خدایا کمک کن همیشه شاکرت باشم ... تا حالم همیشه خوب باشه
شهرزاد جون من بوش 1+12 نفره دارم و خیلی خیلی هم راضیم.ما هم دو نفریم .معمولا دو سه روز یک بار روشن می کنم.بستگی به تعداد آشپزی کردنم داره و مهمون اینا.ولی 6 نفره و 8 نفره خیلی کوچیکه.هم اینکه تا جایی که می دونم بوش 8 نفره نداره.دو تا قابلمه یا ماهی تابه که می گذارم پایین با ظرف قاشق ها و بشقاب و کاسه ها طبقه بالا پر می شه.تازه وقتی مهمون می یاد اگه بزرگ باشه خیلی راحت تری.
2810