2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 38564 بازدید | 407 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان...من رفتم دکتر و گفت بهتره استراحت کنی و کار سنگین انجام ندی...البته چیز مهمی نیست..بیشتر به عفونت مشکوک بود که بهم اموکسی سیلین داد....دعا کنید این قرصها ضرر نداشته باشه هر چند که چند بار ازش پرسیدم و گفت خیالت راحت باشه

مامان اتیسا بهتره این کار و نکنی...هر چی استرس کمتر...بهتر

گلبرگ جون..خوش اومدی عزیزم....انشالله همه مامانها بی خطر زایمان کنن
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
بچه ها من چون دکترا بسته بودن رفتم بیمارستانی که دکترم باهاش قرار داد داره...ساعت 6 بعد از ظهر بود..وای بچه ها اینقدر هیجان داشتم...3 تا خانوم اومده بودن برای زایمان...البته اورژانسی بودن...یکیشون کیسه ابش پاره شده بود و دوتا یدیگه دقیقا نمیدونم چرا...ولی خیلی هیجان داشت...یاد خودم میافتادم...اینقدر دلم میخواست هر روز برم بشینم اونجا مامانا و نی نیهاشون و ببینم...یه نی نی 48 روزه هم اورده بودن مامانش و باباش....فکر میکردن سرما خورده...دکتر نوزادان اومد دیدش..گفت خانوم این صداها سرفه نیست که...بچه داره خستگی در میکنه و قر میزنه...یاد خودم افتادم که چه ناشی گریهایی در میارم بعد به دنیا اومدن نی نی....

راستی دکتر کگفت تو خونتون شومینه روشنه مامانش گفت اره..گفت این بچه سینه اش یه صدایی میده مال شومینه است...شومینه برای بچه ضرر داره...اما کلا خدا رو شکر هیچیش نبود...
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
2810