2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 38564 بازدید | 407 پست
سلام روستیک..خوبی؟؟؟؟؟؟؟

روستیک خیلی زود رفتی سونو...من تو هفته 8 رفتم سونو و قلب نی نی رو دیدم....میدونی استرس بدترت میکنه...اروم باش دختر..خدا داده خودشم نگهش میداره...بهت قول میدم 2 هفته دیگه که بری سونو قلب کوچولوش و میبینی که تاپ تاپ میزنه عزیزم...اخه الان اون فسقلی خیلی کوچولو تر از اونیه که تو بخوای اذیتش کنی و صدای قلبش و بشنوی...
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام روستیک جان
من هم تو هفته 4 یا 5 بودم که لک دیدم و ترسیدم که بارداریم خارج از رحم باشه و یا مشکلی داشته باشم خود دکترم سونو گرافی کرد گفت که در رحم توده ای مبینه و لی ضربان قلب مشاهده نشد اما هفته 8 که رفتم همه چیز عادی بود و قلبش هم درست و قشنگ کار میکرد نگران نباش احتمال عادی بودنش بیشتر از وجو د مشکله به خدا توکل کن و بهش فکر نکن
من از وقتی که حامله شدم کمر درد شدید دارم به دکترم هم گفتم می گه طبیعی هست اما نمی تونم تحملش کنم 2 هفته پیش کیسه آب گرم استفاده کردم خیلی آروم شدم نمی دونم استفاده از کیسه آب گرم مشکلی برای نی نی نداره
سلام شیدا جان..خوبی؟؟؟منم کمر درد دارم و دکتر میگه طبیعیه...اما در مورد کیسه اب گرم نمیدونم..بهتره از دکترت بپرسی...من ترجیح میدم باهاش بسازم تا اینکه خدایی نکره برام مشکلی پیش بیاد....
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
سلام مامان انیسا خیلی نمی شه روی سونو 8 هفتگی مطمئن بود اخه من هم تو 8 هفتگی که بودم رفتم سونو بهم گفت 30 فروردین بدنیا می یاد ولی تو سونو هفته 14 به من گفت 23 فروردین بهر حال فرقی نداره پسر یا دختر بودنش خیلی مهم نیست بچه اینقدر عزیز هست که اون وقت فرقش رو احساس نمی کنی از خدا می خوام که بچه است سالم باشه خودت هم خیلی راحت بچه ات رو بدنیا بیاری
منم هر ماه دارم میرم سونو ولی همون دفعات اول با هم مشترک گفتند که فروردین ........ با این حال این بار رفتم سه بعدی بهم گفت اسفند
خدای خوب و مهربونم عاجزانه ازت درخواست می کنم که "هیچ مادری رو با فرزندش امتحان نکن......... این کوچولوهایه که بیمارن رو هر چه زودتر شفا بده ......................... دختره سیترا ..........ابولفضل کوچولو.....همه اونایی که ما نمی شناسیم............
2810