2777
2789
عنوان

آی یو آی موفق

| مشاهده متن کامل بحث + 37770 بازدید | 85 پست
سلام دوستان من 6 روز ای یوای کردم  شکم درد کمر دردم دارم  تکرار ادرارم زیاد  انگار شک ...

سلام گلم منم الان ۴ روزه آی یو آی کردم گه گاهی درد کمر و شکم دارم و منم خوابالو شدم نمیدونم علتش چیه شاید بخاطر داروهایی هست که مصرف کردیم

ولی خب در کل هم من هم همسرم از انتظار داریم دیوونه میشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءاللهشنبه هفته دیگههیچ علائمی ندارمفقط روز چهارم آی یو آی کمر درد شدید داشتمتخمدان هام تیر میکش ...

منم همین علایم رو دارم فقط چی شد شما آزمایش دادید ؟؟مثبت شد؟من هنوز ۸ روز دیگه میرم ازمایش

سلام دوستان من 6 روز ای یوای کردم شکم درد کمر دردم دارم تکرار ادرارم زیاد انگار شکمم ورم کرده هی ...

سلام .عزیزم شما ای یو ای تون مثبت شد ان شاالله؟ میشه اگر تجربه ای دارید بفرمایید 

به دنبال خدا رفتم ، خودم را یافتم،چرا که روح خدا در درون من است....💫🫂

من قراره iuiبشم خودم مشکلی ندارم همسرمم نداره ولی باردار نمیشم ۷ماهه چون ۳۴سالمه دکتر گفت انجام بدم تو شرایط من به نظرتون موفق میشه؟اسپرم همسرم مشکلی ندارم خودمم تخمک ها اوکیه

سلام اسی میشه جواب سوالموبدین امپولای ازادسازی که زدین ایرانی بودیاخارجی چون من دوروز پیش هرچی گشتم خارجی گیرم نیومدایرانی زدم

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن

عزیزم من تجربشو داشتم البته من واسه تعیین جنسیت بود و فرزند سومم بود ولی موفق نبود تنها نکته ای که میتونم بهت بگم اینه که. اصلااا استرس نداشته باش چون استرس خودش بزرگترین مانع باروریه ریلکس باش انشالله که نتیجه میده گلم