من چند وقت دیگه زایمانمه و برای ساک بیمارستان میخوام یه قوطی شیرخشک هم بگیرم. ولی هیچی ازش نمیدونم. چه مارکی بگیرم؟ رده سنی داره؟
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
سلام گلم اول ک ببخشید میپرسم مگه نمیخوای شیر خودت و بدی بهش؟؟؟؟؟
سزارینم ممکنه اولش شیر نداشته باشم
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
تو بیمارستان باید یواشکی بدی بفهمن دعوات میکنن نمیذارن بدی
خب اگه شیر نیاد چی؟
چرا شسرخشک؟ تجویز اکثر دکترا اول گیگوزه چون هضمش راحته سبکه
چون شنیدم سزارینیا ممکنه چند روز شیر نداشته باشن
سلام گلم اول ک ببخشید میپرسم مگه نمیخوای شیر خودت و بدی بهش؟؟؟؟؟
خب بعضیا مثل من شیرشون کافی یا مقوی و مغذی نیست بچه سیر نمیشه
☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
منم سزارین بودم گلی ولی بزار بچه ات میک بزنه شیرت میاد البته من پسر اولم افسردگی گرفتم مجبور شدم شیر خشک بدمش نان یک بهش دادم چون ب معده بچه فشار نمیاره و سبکه
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
اجازه نمیدن من سینه هام انقدر با شیر دوش و سرنگ بزرگ فشار اوردیم برای شیر خون میومد ازش