2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم لاغریمو دوست نداره 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2892 بازدید | 103 پست
آره عزیزم من دست وپاهام کشیده هست.... به خاطر همین الان لاغر نشون میدم.... 

دست و پاهای کشیده که خیلی خوشگل و جذابه خب، سعی کن بری رو مخ شوهرت تا بدونه الان همه دنیا زن لاغراندام دوست دارن

ایا صبح نزدیک نیست؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره

بنظرم چون همسرتون لاغر دوست ندارن تا ۵۵ بیای عالی میشی بیشتر از ۵٨ واسه سلامتیتون خوب نیست همونطور ک دیدید بخاطر افزایش وزن بالا مشکل دیابت هم متاستفانه گرفتید

واسه قدتون حداکثر وزنو دارید بیشتر میشه افزایش وزن فداتشم هزارتا بیماری دور از جون میاد سراغتون

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
من ۱۶۹ قدم ۶۰ کیلو ک شدم گریه میکردم فک میکردم خیلی چاقم 😐😂 نمیدونم چجوریخ ک ۱۵ کیلو اضافه وزن واس ...

عزیزم استایل ها متفاوته سلیقه ها هم متفاوته ولی کلا مقایسه نکن و نخند و قضاوت نکن

من با قد ۱۶۰ وزن ۷۳ برام‌عاااالی بود .

الان کاملا درشرایط استارتر هستم ۶۲ کیلو شدم و واقعا ناراحتم از کاهش وزنم.

استارتر دیابت داره ۱۶ کیلو ریزش وزن در مدت کم داشته برای همین ضعف و سستی و رنگپریدگی و شل شدن بدن وخصوصا نابود شدن صورت هست .طبیعیه که ناراحت باشه و نگران و حتی افسرده . 

عزیزم استایل ها متفاوته سلیقه ها هم متفاوته ولی کلا مقایسه نکن و نخند و قضاوت نکن من با قد ۱۶ ...

ب ایشون ک نخندیدم قضاوتم نکردم گلم 😐 

ب نظر من هیکل مهم ترین چیزه و آدم همیشه باید سعی کنه در حد نرمال نگهش داره وگرنه من خودمم با وزن بالاتر هم صورتم قشنگ تر میشه هم استایلم همیشه همه جا میگم بدون توهین ب کسی 

ب ایشون ک نخندیدم قضاوتم نکردم گلم 😐  ب نظر من هیکل مهم ترین چیزه و آدم همیشه باید سعی کنه در ...

برداشتم از متنتون  لحن تمسخر بود شاید به خاطر استیکرهایی که استفاده کردی.

اگر من شما رو قضاوت کردم‌ ببخش .

عزیزم استایل ها متفاوته سلیقه ها هم متفاوته ولی کلا مقایسه نکن و نخند و قضاوت نکنمن با قد ۱۶۰ وزن ۷۳ ...

سلام عزیزم خوبی؟ 

چیکار میکنی با دیابتت؟ 

وزنت بالا نرفته؟ 

روحیت خوبه؟ 

سلام عزیزم خوبی؟ چیکار میکنی با دیابتت؟ وزنت بالا نرفته؟ روحیت خوبه؟

سلام شما خوبی؟

وزنم کمی بالا رفته 

جدیدا نوسان قند  دارم انگار داروم باید بیشتر بشه البته غذام رو رعایت نمیکنم گاهی.

روحیم خوبه

اوایل افتضاح بودم با حرف این و اون البته .

سلام شما خوبی؟وزنم کمی بالا رفته جدیدا نوسان قند دارم انگار داروم باید بیشتر بشه البته غذام رو رعا ...

خدا رو شکر که حال روحیت  بهتره 

منم وزنم بالا رفته از 57 رسیدم به 71

قندمم با آزمایش نرماله خیلی مثل قبلا رعایت نمیکنم 

البته یکی از قرص ها هم افزایش وزن میداد بهم 

این دفعه دکتر برام عوضش کرد 

خدا رو شکر که حال روحیت بهتره منم وزنم بالا رفته از 57 رسیدم به 71قندمم با آزمایش نرماله خیلی مثل ق ...

خدا رو شکر 

خوشحالم وزنت بالا رفته چون خیلی ناراحتش بودی

منم زیاد سخت نمیگیرم چون ادم داغون میشه .

قبلا چی مصرف میکردی الان چی؟

من دیابزید 30صبح و پگلیمت 12/5,500شبی یکی