2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم لاغریمو دوست نداره 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2893 بازدید | 103 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تصمیم دارم برم برام برنامه غذایی بنویسه 

حتما همین کارو کن گلم إنشاءالله همه چی همونجور میشه که میخوای 🤗🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

158

به این قدت که همین وزن میخوره اونجوری مکعب میشی 

ولی رژیمت شاید غیراصولی هست میتونی بری دکترتغذیه رژیم بگیری یک‌ماهه وبراساس اون خودت بقیه روزارو جلوبرو 

مادرمنم قندروی مرز داشت ولی تااین حد حذف نکرد غذاهمه چیزمیخوره فقط شیرینی کم که الان چندساله کنترل شده ووزنش هم ثابته

عزیزم ببین خودت چه اندامی دوست داری  نه شوهرت والا مردها اینقدری که ما درگیر وزن وپوست و... هستیم اصلا اهمیت نمیدن. مگر اینکه خودت هی جلوش معایب خودت روبگی. تازه وزن ۷۵ به نظرم زیاده. قدت رو نمیدونم. من که به هیچ عنوان حاضر نیستم بالاتر از۶۵ برسم. چه شوهرم خوشش بیادیانیاد. چیه شکم وپهلو بیارم

پارسا پسرمامان😍
حالا چه اصراریه که چاق باشی شوهرت همه جوره باید دوستت داشته باشه حتما یه جوری هست که معذبی😥 تو مو ...

دوسم داره ولی میدونم لاغری رو دوست نداره..... یهو از یه زن توپر سفید وخشکل شدم یه زن لاغر ونحیف ورنگ پریده.... 

۱۵۸ک زیاد بزرگ نیست😐بشی ۷۵ زیاد نیسسسست

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏
دوسم داره ولی میدونم لاغری رو دوست نداره..... یهو از یه زن توپر سفید وخشکل شدم یه زن لاغر ونحیف ورنگ ...

خب گلم زندگیست دیگه... خوبو همههههه دوس دارن . همیشه نمیشه ک باب میل مردت باشی وااا. 

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏

من بعد بچه هام روز ب روز چاق شدم روز ب روزززز لباسام تنم نمیشد جوری ک عید لباس فرم خریدم سایز 46 اردیبهشت تنم نمیشد...هزار بار رژیم گرفتم دکتر رفتم آخر روشی بگید انجام دادم ولی تهش یک هفته میتونستم همش میگفتم شوهرم بدش میاد و ...کل ذهنم این بود کل درگیریم این بود ی روز شروع کردم ب رژیم گفتم گور بابا بقیه خودم چی میخام من لاغری و دوست داشتم میخاستم لاغر بشم ب خاطر سلامتیم ب خاطر خودم زیباییم از اواخر اردیبهشت شروع کردم ن رژیم سخت فقط کالری شماری میکردم همین صبحها پیاده روی و گاها تو خونه ورزش و نرمش اصلا نپرسیدم لاغر شدم یا نه اصلا نظر کسی مهم نبود تا دو ماه اصلا کسی نفهمید من رژیمم حتی شوهرم.کاهش وزن داشتم تا کاهش سایز بعد دو ماه یهو ریختم و کاهش سایز داشتم همه فهمیدن همکارام خانوادم دوستام ولی باز همسرم متوجه نشد واقعاااا مهم نبود برام من تو شیش ماه 18کیلو لاغر شدم همسرم تازه دید گفت دیگه بیشتر از این لاغر نشیا گفتم مگه مهم سلامتی و نظر خودمه.من تا قبل این هرکاری میکردم بخاطر تو بوده اگه تو تایید میکردی ذوق میکردم اگه نه ناامید و شکست خورده میشدم.ولی الان اولویت اولین خودمم بعد شما.

اینجوری حس بهتری ب خودم دارم.

اول ببین خودت چی میخای..

عشق ممنوعه❤️‍🩹
من بعد بچه هام روز ب روز چاق شدم روز ب روزززز لباسام تنم نمیشد جوری ک عید لباس فرم خریدم سایز 46 ارد ...

خودمم لاغری رو دوست ندارم چون با هزار بدبختی چاق شده بودم... کاش میفهمیدین که چقد دوسش دارم دلم نمیخاد از چشش بیفتم... دوست دارم تو چشمش همون زن خشکلی باشم که می‌گفت تو همون زنی هستی که همیشه از خدا میخاستم...