2777
2789

خیلی دوسش دارم.... اونم دوسم داره 

خیلی به هم وابسته ایم.... زندگی خیلی خوبی داریم خیلی مرد خوبیه... عالیه منم با تمام وجودم میپرستمش.... با هم سختی ها رو پشت سر گذاشتیم... سروسامون گرفتیم.. بچه هامون هم دیگه تقریبا بزرگن... خوشحال بودم که سختی ها داره تموم میشه یه نفس راحت میکشیم... تو خونه ای که با سختی ساختیم با هم زندگی آروم وعاشقانه ای داریم وپا به پای هم پیر میشیم واز زندگی کنار هم لذت می‌بریم..... 😭😭 من 33 سالمه شوهرم 41...

ولی انگار همیشه اون جوری که دوست داری پیش نمیره.....من اوایل ازدواج خیلی لاغر بودم 40 کیلو... چاقی تنها آرزوم بود براش هر کاری کردم.... چون میدونستم شوهرم دوست داره چاق شم هرچند به روم نمی‌آورد ولی حس میکردم منم فقط میخاستم باب میلش باشم... چون واقعا عاشقش بودم.... چند سالی طول کشید تا به آرزوم رسیدم وچاق شدم.... از خدا خاستم به یه  بهانه ای منو چاق کن تا شوهرم راضی باشه..... برای من چاق شدن معجزه بود چون به خاطر لاغری خیلی خجالت میکشیدم پیشش... بالاخره چاق شدم وهمه چی عالی بود تا چند ماه پیش که یهو قندم رفت بالا ومجبور شدم رژیم بگیرم تا قندم کنترل بشه... از وزن 75 رسیدم به 58 وروز به روز دارم لاغرتر میشم 😭 شوهرم با اینکه خیلی درکم میکنه ودلداریم میده ولی بعضی وقتا غیر مستقیم میفهمم که از لاغریم ناراحته ودوست نداره لاغر شم.... امروز میگفت تو روخدا یه کم غذا بخور یه جوری شدی. خیلی لاغر شدی منم اومدم تو اتاق خیلی گریه کردم.... دوست ندارم لاغر باشم متنفرم از لاغری 😭😭 دوست ندارم از اندامم ناراضی باشه.... میترسم تو دلش غصه بخوره واز لاغریم بدش بیاد.... میترسم لاغریم باعث بشه یهو از چشش بیفتم.... ولی بعدش اومد بغلم کرد گفت عشقمی... عزیزمی... گفت منظورم اینه غذا بخور که بدن وبنیه ات ضعیف نشه گفت معلومه دلم نمیخاد عشقم ضعیف باشه وغذا نخوره وروز به روز لاغرتر بشه.... ولی من که دست خودم نیست اگه بخام غذا بخورم قندم میره بالا.... اینجوری هم که وزنم داره میاد پایین..... خیلی سخته.... خیلی سخته..... من دیگه نمیتونم زندگی خوبی داشته باشم چون همش فکر میکنم شوهرم از لاغری بدش میاد دیگه باب میلش نیستم.... دارم زجر میکشم.... امیدوارم درکم کنید وراهکار بدین.... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اعتماد ب نفس داشته باش‌ حاضری ب بدن خودت اسیب بزنی ک مبادا باب میل شوهرت نباشی؟

عزیزم ایشون شمارو پسندیده تموم شده رفته منظورض اینه ب خودت برس‌ ک ضعیف نشی

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

دکتر تغذیه رفتی گلم؟؟ دکتر بهتر میتونه با توجه به وضعیت بدنت و بیماریت راهنماییت کنه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

انشالله تپل بشی 

این چیزی نیست 

من خانمی میشناسم عیب و مریضیشو پنهون کرده ، الان بعد چند سال شوهرش و خانواده شوهرش میگن چرا مخفی کاری کردین تازه دادوهوار همیکنه و کولی بازی درمیاره 

شما معلومه ادم شریفی هستید 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

من لاغرم رفتم اقدام کنم چاق بشم همسرم کلی باهام دعوا کرد گفت من روز اول کور نبودم 

مسلما شوهر شماهم دوست داره وگرنه میرفت زن چاق و تپلی میگرفت 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨