2777
2789

سلام خانوما کسی به بچش قرص مونته لوکاست داده؟امروز پسرم از صبح سرفه های خلط دار داره و از دیشب یه تب خفیفم داره تو شهرمون یه دکتر داروخونه هست که با تجربس و رایگان ویزیت میکنه و دارو میده بردمش پیش اون بهش یه شربت خلط اور داد و قرص مونته لوکاست من وقتی سرچ کردم تو نت دیدم خیییلی عوارض داره حالا شک به دلم افتاده که بدم یانه.بدم مشکلی نداره؟

درضمن علائم سرماخوردگی نداره فقط سرفه خلط دار و تب خفیف.ما دیروز مشهد بودیم و هوام میگفتن خیلی الودس ممکنه از اون بوده باشه؟

سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله من تو آب حل می‌کردم بهش میدادم 

حتما بده برای  خس خس سینه و سرفه شدید و علائم آلرژی تجویز میشه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

سلام بله برا هر دو بچه ام استفاده کردم ،چون ویروس هست ریه بچه ها  درگیر میشه لطفا بهش بدین دوره درمان و کامل کنید نترسید اکه کنارش سالباتامول هم تجویز کرد اونم بدین چون از اسم پیشگیری می‌کنه بسیار داروی خوبی هستن

من بخاطر وایتکس و سایر شوینده ها سه سال پیش دم عید بشدت سرفه میکردم در حد مرگ رفتم دکتر بهم اسپری و لونته لوکاست داد و یه سری امپول واقعا خوب بود .

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
بیشتر ببینید

منم دخترم یهو سرفه خلط دار  داره شدید دکتر مونته لوکاست داده از دیروز میخوره شماهم  بحرف دکتر گوش کن گرچه بچه رو ببر پیش ی متخصص ن اینکه دکتر داروخانه بچه ها واقعا الکی نگیرید مریضیشونو