2777
2789
عنوان

عرق کاسنی برای مرد خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5145 بازدید | 44 پست
مگه سرد نیس؟ منم کبدم چربه دیگه خسته شدم برای شوهر شما نتیجه داده؟

کبدچرب گرید۲.داروهم مصرف میکنه وشاتره.شبا با دوشاب وآب لیموترش وآب جوش تولیوان براش شربت درست میکنم صبح ناشتامیخوره،بین غذاهای سنگین مثل برنج.آبگوشت اینا نصف فنجان آبغوره میخوره،میوه وسالاد زیاد،ماکارونی وسیب زمینی کلاًحذف شده نان وبرنج کم.نوشابه .هله هوله اصلاً.شیروماست وپنیرکم چرب.

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزان من تونت خوندم،ک گرمیه.دیگ نمیدونم.سردی هم باشه بهتر ازدستش راحت میشم😁

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
بیشتر ببینید
ممنون واسه زن چی،

والا تاجایی که میدونم زن و مرد باهم میخورن نمیدونم رو چه قسمت چه تاثیری داره اما برا شوهرم طب سنتی گفته بود بخوره برا خودمم تو همین نی نی سایت گفتن بخور خوبه از طرفی هم میگن باعث میشه بچه خوشگل و سفید بشه فعلا که قسمت نشده ببینیم نتیجه چیه تازه شرو کردیم رژیم و اصلاح سبک و این چیزارو

من به زودی مامان میشم بگووووو ایشاللاااااا😍💖
کبدچرب گرید۲.داروهم مصرف میکنه وشاتره.شبا با دوشاب وآب لیموترش وآب جوش تولیوان براش شربت درست میکنم ...

منم ناشتا و قبل شام شاتره و کاسنی و خارمریم قاطی میکنم میخورم 

بعد شام هم سرکه سیب ولی نمیدونم چرا حس میکنم تاثیر نکرده خسته شدم جدیدا زیاد جوش میزنم دلم نمیخواد خودم تو آینه ببینم

علاوه بر اون بگو عرق خار مریم  بگیره عالیه

ن دیگ آخه داروهم میخوره باآبغوره وشاتره وعرق ده گیاهوکاسنی.همینابس باشه فکرکنم.خودشم نمیخادزیادبخوره.

بیشتر ببینید
عرق کاسنی گرمه

عرق کاسنی طبعش سرده گلم منم نمیدونستم یکی از فامیلامون متخصص طب سنتی هستش ایشون بهم گفتن 

متاهل و متعهد ❤️                                      خدایا شکرت 💚