2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون دچار انحرافات جنسی هستن؟ 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 14024 بازدید | 113 پست

داستان گفتنش انحراف بقیه ش به خاطر داغ بوندشه ولی خوب سخته و اذیت کننده 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی هاته زیاد بیمار به نظر نمیرسه

میشه‌ برای خوشبختیم صلوات بفرستی 💚 نه تو می مانی نه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی. به حباب نگران لب یک رود قسم  کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت   غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند💙☃️❄️                   

نیازهای جنسیش تو یه مقطعی برطرف نشده..بلوغ زود رس داشته..انحرافاتش بخاطر محیط اشتباهیه که توش بوده و بزرگ شده .بله به روانپزشک نیاز داره

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی
سلام  یکم از حالت طبیعی خارجه  بهتره با روانشناسی چیزی صحبت کنید .

ببخشید شوهر منم همش تو رابطه میگه از رابطمون پیش دوستات چیزی میگی همش اینو میپرسه یا میگه چیا میگی بهشون توضیح بده بهم این انحرفاه؟؟

2810