2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما مگه دیدی نمونه کارش رو؟

من خودم جستجو کردم اصلا نمونه کار توی نت ازش پیدا نکردم

توی نینی سایت یه نفر بینی اش رو گذاشت طبیعی عمل شده بود پیش دکتر دادگری عمل کرده بود حالا من دخالت نمیکنم هر جا مایل هستی عمل کن🌸

من خودم جستجو کردم اصلا نمونه کار توی نت ازش پیدا نکردم توی نینی سایت یه نفر بینی اش رو گذاشت طبیعی ...

دکتر دادگری هم شنیدم من فقط میخوام خیلی خیلی طبیعی باشه و به اندازه بینیم دست نزنه

تمام زندگیم مهرسام جانم

دکتر فقیه طبیعی عمل میکنه

دکتر فلاحتی و دادگری فعلا نوبت نمیدن

فلاحتی الان 40 تومن میگیره؟؟؟

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
دکتر دادگری هم شنیدم من فقط میخوام خیلی خیلی طبیعی باشه و به اندازه بینیم دست نزنه

اگه اینستا داری برو نمونه کارهای دادگری و طریقت رو ببین کارشون خوبه من خودم بزودی پیش دکتر طریقت عمل دارم بینی منم کوچیکه امامیخوام یکم تغییر مثبت کنه

نه 35 میگیره

چهارشنبه رفته بودم ترمیم ناخن دوست ناخن کارم دو روز قبل عمل کرده بود ۴۰ تومن

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏